Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Black & Decker GWC1820PCB-XJArt.nr: 2840213

Black & Decker
Løvblåser
uten batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 2840213
18 V løvblåser med blåsehastighet på 209 km/h. Utstyrt med POWERCOMMAND som gir mer kraft med ett knappetrykk. Løvblåseren har lav vekt og et mykt håndtak for høy komfort under arbeidet.
Prisjakt
629 kr
inkl. MVA
3 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 2840213
18 V løvblåser med blåsehastighet på 209 km/h. Utstyrt med POWERCOMMAND som gir mer kraft med ett knappetrykk. Løvblåseren har lav vekt og et mykt håndtak for høy komfort under arbeidet.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Black & Decker GWC1820PCB-XJ er en 18 V løvblåser med blåsehastighet på 209 km/h. Utstyrt med POWERCOMMAND som gir mer kraft med ett knappetrykk. Løvblåseren har lav vekt og et mykt håndtak for høy komfort under arbeidet. Leveres uten batteri.

Ikke gå glipp av POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™ innebærer at du kan bruke alle 18 V-produkter med ett og samme batteri, og du kan enkelt veksle fra Gjør-det-selv-produktet til klipping av gressmatten. Takket være POWERCONNECT™ gjør BLACK+DECKER™ hverdagen din enklere, og når du er godt i gang med samlingen av verktøy, kan du enkelt bygge videre med de maskiner og verktøy du trenger for akkurat ditt prosjekt. Hvis du allerede har et batteri og lader, kan du enkelt supplere med ønsket verktøy fra 18 V-serien uten at du trenger å kjøpe nytt batteri – på den måten slipper du unødige kostnader og kan enkelt få mer gjort i hjemmet.

POWERCONNECT™-systemet er kompatibelt med alle 18 V-produkter fra BLACK+DECKER™, noe som inkluderer alt fra Gjør-det-selv-maskiner (boremaskiner, skrutrekkere, slipemaskiner og mange flere), skaftstøvsugere og hageverktøy som gressklippere, gresstrimmere og hekksakser.
  • En del av POWERCOMMAND – mer kraft med et enkelt knappetrykk
  • BOOST-posisjon som gir 20 % høyere lufthastighet (opptil 209 km/h)
  • Lav vekt som gjør løvblåseren enkel å arbeide med
  • Mykt håndtak for høyere komfort
  • Lavt lydvolum for bedre arbeidsmiljø
Tekniske data: 
Spenning18 V
Blåsehastighet209 km/h
Vekt1,7 kg

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Batteri inngår Nei

EAN 5035048651292

Anbefalt