Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena Classic 6030Art.nr: 2970210

Gardena
Vanningsstyresystem
Beskrivelse
Art.nr: 2970210
Vanningsstyresystem for automatisk styring av større vanningssystemer. Vanligvis for vanningssystemer som spretter opp, f.eks. GARDENA sprinklersystem.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 2970210
Vanningsstyresystem for automatisk styring av større vanningssystemer. Vanligvis for vanningssystemer som spretter opp, f.eks. GARDENA sprinklersystem.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA Classic 6030 er et vanningsstyresystem for automatisk styring av større vanningssystemer. Vanligvis for vanningssystemer som spretter opp, f.eks. GARDENA sprinklersystem. Classic vanningssystem 6030 passer utmerket når vannmengden ikke er tilstrekkelig til at hele systemet kan brukes samtidig – vanligvis når det består av flere vanningssystemer. Når forskjellige planteområder har forskjellige vanningsbehov, styrer den de enkelte vanningsintervallene per kanal, noe som muliggjør enkelt og optimal vanning.

Classic vanningssystem 6030 er utformet for å kunne koble til opptil seks vanningsventiler 24 V (artikkelnr. 1278-20). For fleksibel vanningsprogrammering der det er mulig å lagre opptil tre programmer per ventil. Ukedag og vanningssyklus kan velges individuelt, varigheten kan stilles inn mellom 1 minutt og 3 timer og 59 minutter og justeres sentralt fra 0 til 200 %. Om nødvendig kan du starte vanningen manuelt. Det store og tydelige displayet med brukerhjelp gjør det enkelt og intuitivt å opprette programmer.

Via hovedkanalen er det mulig å koble til GARDENAs pumpestyresystem (artikkelnr. 1273-20) og deretter styre en pumpe som en alternativ vannkilde. GARDENA Classic vanningsstyresystem 6030 kan brukes innendørs, f.eks. i garasjen og på regnbeskyttede steder og har en spenningstilkobling på 230 V.

For å forsikre deg om at vanningssystemet er pålitelig og sikkert kan du beskytte deg mot spenningsbortfall via et 9 V alkalisk batteri (følger ikke med). Ved behov er det mulig å koble til GARDENA regn- eller jordfuktighetssensor for vannbesparende drift.

Spesifikasjoner

EAN 4078500128407

Anbefalt