Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Swim & Fun Easy Salt 50Art.nr: 2920075

Swim & Fun
Saltklorinator
50 m³
Beskrivelse
Art.nr: 2920075
Saltklorinator som holder badevann rent og klart uten bruk av kjemiske vannpleieprodukter. Maskin som omdanner salt til naturlig klor ved elektrisk elektrolyse. Naturlig klor irriterer ikke hud og øyne, og det har ingen lukt eller smak
Prisjakt
12 843 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2920075
Saltklorinator som holder badevann rent og klart uten bruk av kjemiske vannpleieprodukter. Maskin som omdanner salt til naturlig klor ved elektrisk elektrolyse. Naturlig klor irriterer ikke hud og øyne, og det har ingen lukt eller smak

Produktinformasjon

Egenskaper

Noter at produktet leveres direkte og kommer i et separat kolli. Valg i kassen som levering til ombud eller hente hos oss gjelder ikke på dette produktet.
Med Easy Salt er det enkelt å holde badevannet rent og klart uten bruk av kjemiske vannpleieprodukter. Easy Salt er en saltklorinator, som ganske enkelt er en maskin som omdanner salt til naturlig klor (natriumhypoklorid) gjennom elektrisk elektrolyse. Naturlig klor irriterer ikke hud og øyne, og det har ingen lukt eller smak. Men det er fortsatt et veldig effektivt desinfeksjonsmiddel som holder vannet fritt for bakterier og alger.

Slik fungerer saltgeneratoren Easy Salt
Easy Salt-generatorsystemet består av en styreenhet montert ved bassenget, og en omformer som installeres etter filtertanken på sirkulasjonssystemet. I begynnelsen av sesongen tilsettes bassengsalt direkte til vannet i bassenget. Via elektrolyse omformes saltet i badevannet nå til klor når det flyter gjennom omformeren.

Systemet er en desinfiserende krets der det samme saltet brukes om og om igjen. Du trenger ikke å tilsette nytt salt hele tiden. Ved fordamping omdannes kloret til salt igjen, og prosessen starter på nytt. Du trenger bare å tilsette mer salt når det tilsettes nytt vann, f.eks. i form av regnvann.

Easy Salt – installasjon og bruk
Easy Salt kan brukes i både frittstående og nedgravde bassenger og tar ikke mye plass. Styreenheten kan for eksempel installeres direkte på filtertanken med strimler (medfølger ikke). Lik all annen desinfisering må Easy Salt kontinuerlig tilpasses antall badere og været. Det ordnes raskt med noen trykk på Easy Salts intuitive kontrollpanel.

Vedlikehold
Hvis for eksempel saltinnholdet i vannet blir for lavt som et resultat av nedbøren i bassenget, forteller en alarm at det er på tide å tilsette mer salt. Den saltproduserende cellen i omformeren blir mindre effektiv med tiden og må byttes ut omtrent hvert til hvert tredje år avhengig av bruk.

Du må bruke utørket produksjonssalt som inneholder minst 99,8 % natriumklorid. Beregn 4 kg salt per 1000 liter bassengvann. 25 kg bassengsalt. Vi anbefaler å bruke et naturlig flokkuleringsmiddel, f.eks. Swim & Fun SeaKlear i kombinasjon med Easy Salt.
  • Produksjon av klor i g/time: 11
  • Maksimalt bassengvolum liter/m3: 50 000/50, drift ved saltnivå fra: 2,5 g/l
  • Styreenhet: IP65 vanntett (sprutvann)
  • Filtertyper: Alle
  • Alarm: Visuelle
  • Vises på styreenheten: LED
  • Makstrykk i omformeren: 2 bar
  • Maks. vanntemperatur: +40 °C
  • Skapstørrelse B x H x D (mm): 195 x 250 x 110
  • Mål boks L x B x H: 395 x 395 x 135
  • Vekt komplett maskin i: 6 kg

Spesifikasjoner

EAN 5704841018129

Anbefalt