Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Swim & Fun Easy pHArt.nr: 2920077

Swim & Fun
Regulatorsystem
Beskrivelse
Art.nr: 2920077
Regulatorsystem som tester og balanserer pH-verdien automatisk hvis pH-verdien er for høyt. Kompakt automatisk regulator med innebygd doseringspump. Regulatoren er tilkoblet til en sonde som er montert i sirkulasjonssystemet.
Prisjakt
4 457 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2920077
Regulatorsystem som tester og balanserer pH-verdien automatisk hvis pH-verdien er for høyt. Kompakt automatisk regulator med innebygd doseringspump. Regulatoren er tilkoblet til en sonde som er montert i sirkulasjonssystemet.

Produktinformasjon

Egenskaper

Noter at produktet leveres direkte og kommer i et separat kolli. Valg i kassen som levering til ombud eller hente hos oss gjelder ikke på dette produktet.
Med Easy pH installert ved bassenget trenger du ikke lenger å huske å teste badevannets pH-verdi. Easy pH tester og balanserer pH-verdien automatisk hvis pH-verdien er for høyt. Easy pH kan senke pH-verdien, men kan ikke øke pH-verdien. I den største delen av Norden blir vannet ofte altfor alkalisk, og man må derfor tilsette syre for å senke pH-verdien.

Hva er pH?
PH er et mål på badevannets surhetsgrad. Den kommer alltid til å avhenge av påvirkning fra miljøet — for eksempel tilføres det regnvann, og vann forsvinner gjennom fordamping. I den største delen av Norden blir vannet ofte altfor alkalisk, og man må derfor tilsette syre for å senke pH-verdien.

Den ideelle pH-verdien for badevannet i et basseng er mellom 7,0 og 7,4. For å bevare en sunn pH-verdi og unngå de ubehagelige effektene av for basisk badevann er det viktig at vannet balanseres kontinuerlig. Det ordner Easy pH.

Slik påvirkes badevannet av feil pH-verdi
Hvis pH-verdien ikke justeres løpende, kan du oppleve flere bivirkninger. En av de viktigste er at den desinfiserende effekten av vannpleiende produkter senkes markant. Ved en pH-verdi på 8 reduseres faktisk effektiviteten med hele 75 %. De badende kan også oppleve at øynene blir irritert, vannet lukter mer av klor og huden blir øm og tørr.

En feilaktig pH-balanse kan også forårsake korrosjonsskader på stiger og annet utstyr av metall. Vannet kan bli grumsete, og det kan feste kalkavleiringer på liner og utstyr.

Easy pH-regulator?
Easy pH er en kompakt automatisk regulator med innebygd doseringspump. Regulatoren er tilkoblet til en sonde som er montert i sirkulasjonssystemet. Sonden måler den aktuelle pH-verdien i vannet. Easy pH-regulatoren kobles med slange til en beholder med et pH-balanserende middel.

Regulatoren sammenligner nå badevannets aktuelle pH-verdi med den ideelle pH-verdien. Hvis pH-verdien er for høy, tilsetter regulatoren pH-balanseringsmiddel til vannet til det ideelle pH-nivået tilbakestilles.

Vedlikehold av Easy pH.
Easy-pH holder automatisk badevannet i perfekt balanse. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle på mer pH-regulerende middel i systemet når det er tomt. En lysalarm på Easy pH forteller når beholderen er tom.

pH-regulerende middel
Når pH-verdien skal senkes, anbefaler vi flytende svovelsyre 32 %.
  • Reguleringstype: pH- (standard) eller ph+
  • Reguleringsmiddel syre (ph-): Flytende svovelsyre 32 %
  • Reguleringsmiddel base (ph+): Flytende kalsinert soda
  • Maksimalt bassengvolum liter/m3: 80 000/80
  • Styreenhet: IP65 vanntett (skvettvann)
  • Alarm: Ja
  • Ved altfor høy eller lav pH
  • Visning av pH-verdi: 6 LED
  • Strømningshastighet pumpe liter/time: 2,4
  • Børpunktinnstilling: 7,0 til 7,6
  • Kalibrering pH-sensor: i 1 punkt
  • Slange: 5 m
  • Skap størrelse B x H x D (mm): 140 x 230 x 80
  • Vekt komplett maskin i: 2,9 kg

Spesifikasjoner

EAN 5704841018150

Anbefalt