Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PlusArt.nr: 2970642

Gardena
Sprøytelanse
5 l
Beskrivelse
Art.nr: 2970642
Komfortabel sprøytelanse på 5 liter for vedlikehold av anlegget med stråle med stort utvalg. Egnet for målrettet behandling av planter, busker og frukttrær.
Prisjakt
609 kr
inkl. MVA

Beregnet 29.04.2024 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2970642
Komfortabel sprøytelanse på 5 liter for vedlikehold av anlegget med stråle med stort utvalg. Egnet for målrettet behandling av planter, busker og frukttrær.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA Plus er en 5 liters sprøytelanse som er egnet for målrettet behandling av planter, busker og frukttrær. Et Vektig trekk er den praktiske ekstraåpningen med 3-i-1-funksjon som brukes til enkel fylling, dosering av plantevernmidler og tømming - Når 5 l sprayflasken er fylt med væske, og trykket bygges opp ved å pumpe det ergonomisk utformede og brede D-håndtaket opp og ned. Denne bevegelsen, i kombinasjon med den stabile støtten til enheten, garanterer en stabil posisjon.

Når du løfter sprøyten, er det praktisk å bruke det andre håndtaket, og de polstrede bærestroppene er komfortable når du bærer den. Brukeren kan velge mellom flere sprayalternativer med teleskopisk sprinklerstang, den vinklede dysen og den flate spraydysen. Sprinklerstangen kan utvides for økt rekkevidde. Spraydysen kan vinkles for å gi en spraystråle eller vanntåke, og den flate spraydysen gjør det lettere å nå trange rom. Den vedlagte brosjyren inneholder oppskrifter på egne organiske blandinger for naturlig plantevern, gjødsling og beskyttelse mot skadedyr. Et tilknyttet nylonfilter for filtrering av blandingene er også inkludert.
  • Fyllingsnivået styres enkelt gjennom siktstrimmelen
  • Slangen stues enkelt bort ved å vikle rundt det andre håndtaket
  • For målrettet behandling av planter, busker og frukttrær
  • Åpning med 3-i-1-funksjon: enkel fylling, dosering av plante beskyttelsesprodukter og tømming
  • Trykket bygger seg opp ved å pumpe D-håndtaket opp og ned
  • Sprinklerstangen kan utvides for økt rekkevidde og har to innstillinger: vanntåke eller spraystråle
  • Flat spraydyse for å nå overflater selv i trange rom

Leveringsomfang

  • 1 nylonfilter
  • Oppskrift for plantebehandling

Spesifikasjoner

EAN 4078500052467

Anbefalt