Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Yale Doorman S-P V2NArt.nr: 28111863

Yale
Låsesett
Beskrivelse
Art.nr: 28111863
Låsesett for ytterdøren i den private boligen - frittstående villaer, kjedede eneboliger, rekkehus så vel som leilighetsdøren. Bygget for å tåle vårt skandinaviske klima. Tåler store variasjoner i temperatur og luftfuktighet.
Prisjakt
5579.00 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Sølv
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 5. des
Beskrivelse
Art.nr: 28111863
Låsesett for ytterdøren i den private boligen - frittstående villaer, kjedede eneboliger, rekkehus så vel som leilighetsdøren. Bygget for å tåle vårt skandinaviske klima. Tåler store variasjoner i temperatur og luftfuktighet.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Yale Doorman S-P V2N er et sølvfarget låsesett, designet for ytterdøren i den private boligen - frittstående villaer, kjedede eneboliger, rekkehus så vel som leilighetsdøren. Nå er det ikke lenger et problem med nøkler på avveie. Med en Yale Doorman boliglås åpner du enkelt opp med kode eller nøkkelbrikke - alternativt med en kombinasjon av disse. Skulle nøkkelbrikker komme på avveie eller en brukerkode bli kjent i nabolaget, kan du enkelt deaktivere disse selv. Du kan også velge å aktivere funksjonen "automatisk låsing" slik at du til enhver tid vet at døren låses når den lukkes. Ved å komplementere med tilbehør kan låsen til og med bli en del av et eventuelt alarmsystem og styres med App på Smarttelefon - uansett hvor du skulle befinne deg i verden!

Yale Doorman ble FG-godkjent desember 2015. Merk at det stilles krav til både montering og bruk for at produktet skal være sertifisert. Mer informasjon om dette finner en i brukermanualen eller på FG's hjemmesider. Døren må være i henhold til gjeldende SIS standard (se mer detaljer på yale.no for konkrete kontrollmål). Yale Doorman er bygget for å tåle vårt skandinaviske klima. Den tåler store variasjoner i temperatur og luftfuktighet.

Kan benyttes som en ren "nøkkelerstatter" eller legges opp med tilbehør som åpner for mer avansert bruk. Ut fra esken kan den settes opp til å betjenes med rene sekssifrede brukerkoder, nøkkelbrikker eller en to-trinns autentisering med nøkkelbrikke i kombinasjon med 4 sifret PIN-kode.

Som tilbehør kan en kjøpe kommunikasjonsmoduler som muliggjør betjening med fjernkontroll eller som lar låsen integrere seg til å bli en del av et overordnet system. Eksempler på sistnevnte er alarm- og smarthus-løsninger fra tredjeparter vi samarbeider med (Verisure, Sector og onesti), adgangskontroll- og porttelefonisystemet APTUS fra ASSA ABLOY i tillegg til Yales eget boligsikringssystem. Med slike løsninger blir låsen tilgjengelig via en App på smarttelefonen, og en kan både overvåke, styre og gjøre innstillinger fra WEB eller App-løsninger - uansett hvor du befinner deg i verden (fordrer tilgang til Internett). Låsen kan også settes opp til å samhandle med et eventuelt alarmsystem. Mer informasjon om Yale Boligsikring finner du på yale.no. For utfyllende informasjon om løsninger fra våre partnere, så henvises det til deres repektive hjemmesider

Låsen er batteridrevet. Den benytter standard alkaliske AA-batterier, og ved normal bruk vil disse vare omtrentlig ett år (*). Dersom batteriene skulle gå tomme, kan du tilføre låsen nødstrøm ved å holde et 9V batteri mot en kontakt på utsiden. Fra innsiden foretar man en såkalt mekanisk nødåpning. Dette er en ren mekanisk overkjøring og fungerer uavhengig av batteritilstand.
 • Forsikringsgodkjent 2015 - som eneste <br/>elektroniske dørlås desginet for det private markedet
 • Designet for ytterdøren i den private boligen
 • Spesielt utviklet for skandinavisk klima - Motstandsdyktig mot kulde, varme, snø og regn
 • Kan benyttes som en ren "nøkkelerstatter" eller legges opp med tilbehør som åpner for mer avansert bruk
 • Låsen benytter 4 stykk alkaliske AA-batterier
 • IP-rangert til IP55
 • Temperaturspesifikasjon: Innside av dør: 0°C til +50°C, Utside av dør: -¬25°C til +70°C
 • Branntestet i henhold til EI30
 • Dørtykkelse må være mellom 40 - 88 mm
 • Kan plomberes dersom en benytter de medfølgende sikkerhetsskruene (valgfritt) - Da kan en ikke lenger skru innvendig skilt av døren med ordinært verktøy
 • Innebyggede taleinstruksjoner for oppsett og drift på norsk, svensk, dansk og engelsk

Leveringsomfang

 • 1 stk. Innvendig og utvendig skilter
 • 1 stk. Låskasse
 • 1 stk. Sluttstykke
 • 1 stk. Borbeskyttelsesplate for låskassen
 • 3 stk. elektroniske nøkkelbrikker (sort, lilla og gul)
 • 4 stk. AA alkaliske batterier

Spesifikasjoner

EAN 7391166440339

Anbefalt