Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Alarmtech OP 100Art.nr: 3034015

Alarmtech
Optofiberalarm
8–15 V DC
Beskrivelse
Art.nr: 3034015
Systemet består av en kontrollenhet som kobles til et optofiber. Kontrollenheten sender ut et kodet pulset lys gjennom fiberen.
Prisjakt
1 107 kr
inkl. MVA

Estimert 8-10 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3034015
Systemet består av en kontrollenhet som kobles til et optofiber. Kontrollenheten sender ut et kodet pulset lys gjennom fiberen.

Produktinformasjon

Egenskaper

Systemet består av en kontrollenhet som kobles til et optofiber. Kontrollenheten sender ut et kodet pulset lys gjennom fiberen. Signalet tas imot i kontrollenheten og sammenlignes med det som er sendt ut. Overvåkede enheter kobles til fiberen via spesialdesignede fester. Kontrollenheten kobles til en 24-timers slynge i sentralapparatet, og hvert forsøk på å ta en enhet eller sabotere optofiberen vil generere en alarm. Fiberen gjør at gjenstanden som overvåkes, kan brukes på en normal måte. Systemet er totalt ufølsomt mot elektroniske forstyrrelser. Optofiberen er myk og ca. 2 mm i diameter, noe som gjør den enkel å bøye. Maksimal lengde på fiberen kan være 40 m, noe som tillater at mange enheter overvåkes av en kontrollenhet. Kontrollenheten har en reléutgang (NC) som kan programmeres for å være gjenhullende eller selvtilbakestillende. Releet kan fjerntilbakestilles via en inngang ved gjenhullende funksjon. LED-indikasjon som følger alarmreleet eller bare vises i dagmodus.

Spesifikasjoner

EAN 5901508450142

Anbefalt