Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Byron DBY-23521Art.nr: 3089848

Byron
Dørklokke
trådløs, visuell alarm
Beskrivelse
Art.nr: 3089848
Byron DBY-23521 er en trådløs dørklokke med visuell alarm og en lang trådløs rekkevidde på opptil 175 meter. Vil du både se og høre når noen ringer på døren din? Det kan du med Byron DBY-23521.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 3089848
Byron DBY-23521 er en trådløs dørklokke med visuell alarm og en lang trådløs rekkevidde på opptil 175 meter. Vil du både se og høre når noen ringer på døren din? Det kan du med Byron DBY-23521.

Produktinformasjon

Egenskaper

Byron DBY-23521 er en trådløs dørklokke med visuell alarm og en lang trådløs rekkevidde på opptil 175 meter. Vil du både se og høre når noen ringer på døren din? Det kan du med Byron DBY-23521. Dette settet inneholder en dørknapp med LED-indikasjon og en designdørklokke med multi-LED-belysning. Dørklokken har en stille funksjon, som er ideell når barnet sover og familien din vil hvile uten å bli forstyrret. Når noen trykker på trykknappen, indikerer LED -indikatoren at trykknappen er trykket. Den pent designet dørklokken er en bærbar dørklokke. Takket være den trådløse rekkevidden på 175 meter kan du enkelt ta med deg døren hvor som helst i huset. På den måten går du ikke glipp av noen besøkende.

Helt tilpassbar
Dørklokken kan stilles inn helt etter dine ønsker. Velg ønsket melodi blant 8 alternativer og sett volumet. 85 dB volumet kan justeres til 4 lydnivåer, 25%, 50%, 75%eller 100%. Når du har små barn, er denne dørklokken perfekt, siden den også har et stillemodus. Det er da stille når noen ringer på dørklokken, men multi-LED-indikatoren begynner å blinke i stedet. Dørklokken vekker ingen, men du vet fortsatt at noen ringer på døren.

Enkel installation
Dette settet drives bare av batterier, og du trenger derfor ikke tenke på kabler eller stikkontakter, noe som gjør den veldig enkelt å montere. Med det medfølgende 3M-tapen kan du enkelt plassere den vanntette trykknappen på alle slags dører eller porter. Den trådløse dørklokken kan plasseres hvor som helst i huset. På bare noen få sekunder kan du raskt og enkelt installere både trykknappen og dørklokken. Dørklokken kan enkelt suppleres. Vil du ha en trykknapp på bakdøren din, slik at du også kan ringe på der? Byron BDY trykknapper kan kobles til alle dørklokkene. Ulike melodier kan velges på innsiden av trykknappen for de forskjellige dørene, slik at du vet når noen ringer på inngangsdøren eller bakdøren. Du kan også kjøpe en ekstra mottaker. Det er for eksempel praktisk for overetasjen.
  • Bærbar mottaker og 175 meters rekkevidde
  • Lager lyd og blir synlig når noen ringer på
  • Kan settes på lydløs modus, for eksempel når barn sover
  • Velg mellom 8 melodier og juster volumet i 4 trinn
  • Den bærbare dørklokken kan plasseres hvor som helst
  • Trykknapp IP44-klassifisert
  • Enkel installasjon

Leveringsomfang

  • 1 stykk trykknapp
  • 1 stykk batteridrevet dørklokke (mottaker)
  • 1 stykk dobbeltsidig teip
  • 1 stykk CR2032 batteri
  • 1 stykk brukerhåndbok
Tekniske data​ 
Antall melodier8
Rekkevidde175 m
Blinkende LED (flerfarget)Ja
Lydløst alternativJa
Indikator for lavt batteriJa
Knapp LED -indikasjonJa
VolumkontrollJa
Volumnivå4
Decibel85 dB
IP -verdi, trykknappIP44
Frekvens433 MHz
MicroUSB -tilkoblingJa
Antall dørknapper (sender) som kan kobles til6
Strømkilde dørklokke (mottaker)Batteri
Trykknapp for strømkildeBatteri, CR2032
KompatibilitetByron BY - serien

Spesifikasjoner

Valgbart ringesignal Ja

Rekkevidde 175 m

Trådløs Ja

EAN 8711658441900

Anbefalt