Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

SPAX 1191010500503Art.nr: 3014510

SPAX
Treskrue
5mm TFT, FZB, T-STAR pluss, Helgjenget
Beskrivelse
Art.nr: 3014510
Helgjenget treskrue med forsenket hode. TX hode.
Prisjakt
202 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
5,0 x 50 mm, 200-pakk

Beregnet 16.05.2024 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3014510
Helgjenget treskrue med forsenket hode. TX hode.

Produktinformasjon

Egenskaper

TFT treskrue med forsenket hode. TX skalle, Multi-hode for tre og metallbeslag. Den spesielle sporprofilen – T-STAR plus – er en såkalt innvendig avrundet sekskant. Sammenlignet med mindre presise sporprofiler som Philips eller krysspor, er gripeflaten på vår T-STAR plus mye større, og T-STAR plus-bitsene passer alltid optimalt i skruehodet. Kraftoverføring mellom skrubits og skrue med T-STAR plus muliggjør raskt arbeid og mye mer effektivitet enn med noen annen sporprofil. Dette gjør at du unngår bits som glir av skruehodet og kan skrus i serie på kortest mulig tid!

Det nedsenkede hodet er den vanligste hodegeometrien i SPAX-universet. Den har en konisk form og er preget av SPAX som et 90°-MULTI-hode. Våre skruer med forsenket hode er det optimale kompromisset mellom størst mulig motstand mot gjennomtrekkskreftene som oppstår i hodet og en så diskret og attraktiv bolteskjøt som mulig. Med sin polygonale underside ("rom") freser det nedsenkede hodet en passende fordypning i treverket og kan derfor innfelt optimalt og jevnt inn i treverket uten annen fordypning i skruehullet. Dette gjør at bolteskjøter på overflatenivå blir en lek – uten å forbore eller senke skruehullet.

I motsetning til delegjengen strekker hele gjengen på de fleste skruene seg over hele eller nesten hele skruens lengde, fra spissen til hodet. Jo flere gjenger en skrue har, desto større strekk- og trykkkrefter kan skruen absorbere. Vi drar nytte av dette spesielt innen trekonstruksjon, hvor helgjengede skruer brukes til tungt belastede treskjøter. Du kan altså stole på at treskjøter med helgjengede skruer når det gjelder belastning. Ingen bruk av stygge galvaniserte beslag er nødvendig.

Vår betegnelse 4CUT for spissen av skruene våre beskriver det faktum at den ikke er rund, men formet som en firkant. Disse fire kantene fortrenger trefibrene under skruing inn og gir plass til skruens hoveddiameter. Det ellers uunngåelige ekspansjonstrykket som utøves av treets kjerne reduseres effektivt, og treverket knuses ikke nær kanten. Dreiemomentet som kreves av skrutrekkeren reduseres også, siden kjernen i skruen ikke trenger å "klemme" seg inn i treverket. Dette innebærer at selv i ellers følsomme kantområder på arbeidsstykket ditt, er forboring nesten aldri nødvendig! Takket være 4CUT-spissen sparer du en hel operasjon.

For konstruksjoner i områder som ikke er utendørs, er effektiv korrosjonsbeskyttelse av skruene avgjørende. Her har SPAX utviklet WIROX-belegget, som er overlegen konvensjonell galvanisering når det gjelder beskyttelse og holdbarhet. Med WIROX-belegg er skruene våre betydelig mer motstandsdyktige mot mekanisk påvirkning enn de gulfargede ekvivalentene. WIROX inneholder ikke krom (VI), så skruene er ikke bare like lastbare etter mange år, forutsatt at de ikke har vært direkte utsatt for vær og vind utendørs, de er også et godt miljøvalg. Våre WIROX skruer er egnet for alle åpne konstruksjoner som ikke er direkte utsatt for vær og vind, for eksempel carport eller pergolaer. For områder som er mer påvirket av været, for eksempel terrasser, anbefaler vi våre skruer i rustfritt stål. Hvis du bruker våre korrosjonsbeskyttede skruer utendørs, kan du med andre ord stole på de boltede skjøtene. WIROX holder skruene våre beskyttet mot direkte vær utendørs i mange år på en stabil og pålitelig måte. Så du trenger ikke å gjøre den årlige inspeksjonen!
  • Uten forboring (avhengig av treverket)
  • Rask og sikker behandling med liten innsats (flere skruforbindelser med en batteriladning)
  • Allsidig bruk
  • Reduserer effektivt splitting av tremateriale selv ved små kantavstander
Tekniske data​ 
Trådlengde44 mm
BladstørrelseT20
Hodediameter9,7 mm
Total lengde50 mm

Spesifikasjoner

EAN 4003530105890

Anbefalt