Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Tormek SVS-50Art.nr: 1720026

Tormek
Slipejigg
Beskrivelse
Art.nr: 1720026
En multijigg for sliping av dreiemeisler med rett eller konvexks egg, og stikkstål huljern/meisler for treskjæring.
Prisjakt
681 kr
inkl. MVA

Beregnet 29.04.2024 fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 1720026
En multijigg for sliping av dreiemeisler med rett eller konvexks egg, og stikkstål huljern/meisler for treskjæring.

Produktinformasjon

Egenskaper

Tormek SVM-50 en multijigg for sliping av dreiemeisler med rett eller konveks egg, og stikkstål huljern/meisler for treskjæring.


Det lukkede setet

Det lukkede settet er utviklet for presisjonssliping av dreiemeisler med ovalt tverrsnitt med rett eller konveks egg. Siden verktøyet monteres i sentrum på jiggen i høyderetning, trenger du bare å montere verktøyet en gang for sliping av to sider. Når du er ferdig med ene siden, vender du jiggen opp og ned, for deretter å slipe verktøyet til en symmetrisk form.


Takket være en unik og patentert utførelse kan du også slipe meisler med ovale tverrsnitt. Jiggen retter opp meiselen slik at den ligger parallely med universalstøtten, noe som gjør at du kan slipe både rette og konvekse egger. Maks. bredde for dreiemeisler er 32 mm.


Det åpne setet

Det åpne setet, der verktøyet monteres med toppskruen, brukes til verktøy med eggen tvers over lengderetningen, som stikkstål, huljern og brede billedhuggerjern. Begge setene monteres med en bunnskrue, som også låser det i den valgte skråvinkelen.


Sliping av dreieverktøy

Ved sliping av dreieverktøy anbefales det sterkt at du bruker SVS-50 sammen med TTS-100 innstillingsapparat for dreiestål. Ved å gjøre det kan du enkelt repetere form og vinkel om og om igjen. Du kommer også til å spare tid, siden du bare avvirker minimalt med stål ved hver sliping.


Våtsliping på en Tormek gir deg en svært skarp egg som også holder lenger. En virkelig skarp meisel skjærer lett og gir treet en svært fin overflate, ofte trenger du ikke å pusse etterpå med sandpapir.


SVS-50 på benkslipemaskin

Har du et nytt dreieverktøy og trenger å avvirke mye stål for å endre profil? Ved hjelp av monteringssettet BGM-100 kan du også bruke SVS-50 på en benkslipemaskin. Men her må du være forsiktig slik at du ikke brenner eggen. Etter den første grovslipingen på benkslipemaskinen flytter du deretter over til Tormek-maskinen og gir eggen den endelige skjerpingen.


Egenskaper
  • For sliping av dreiemeisler med rett eller konveks egg, og stikkstål huljern/meisler for treskjæring
  • For rette billedhuggerjern opp til 50 mm bredde

Spesifikasjoner

EAN 7392485002529

Anmeldelser

Anbefalt