Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

NOCO genius GX4820Art.nr: 3131803

NOCO genius
Lader
48V, 20A
Beskrivelse
Art.nr: 3131803
Batterilader egnet for lading av batterier til elektriske kjøretøy, golfbiler, sakseløftere, palleløftere og gulvmaskiner etc. GX4820 er en 48V industrilader som kan lade med hele 20A.
Prisjakt
8 672 kr
inkl. MVA

Estimert 9-12 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3131803
Batterilader egnet for lading av batterier til elektriske kjøretøy, golfbiler, sakseløftere, palleløftere og gulvmaskiner etc. GX4820 er en 48V industrilader som kan lade med hele 20A.

Produktinformasjon

Egenskaper

Batterilader egnet for lading av batterier til elektriske kjøretøy, golfbiler, sakseløftere, palleløftere og gulvmaskiner etc. GX4820 er en 48V industrilader som kan lade med hele 20A. 48V Norm Mode er et ladeprogram beregnet for standard forbrukerbatterier på 48V.

Inhibit-funksjonen hindrer kjøretøy i å kunne bevege seg under lading, dette for å hindre skade på de tilkoblede kablene. Inhibit-porten har et 20A-relé som slås av når den er koblet til A/C (AC) og måten kjøretøyet er deaktivert.

Repair Mode
Dette er et avansert reparasjonsmodus som kan brukes til å desulfatere batteriene og gjenopprette den tapte batterikapasiteten. Dette gjøres ved å kombinere høy spenning og lav strømstyrke.

"Supply Mode" gjør at laderen får konstant spenning og strømforsyning, f.eks. for å lade batterier med "0" volt. Denne brukes f.eks. å få opp batteriene igjen og effektivisere batteribanken deres, noe som igjen er gjort for å sikre lengre batterilevetid.

Ingress Protection
Industrielle batteriladere brukes ofte i vanskelige og ekstreme arbeidsmiljøer. Er det fastmontert utstyr eller veggmontert, betyr det ikke at de er vibrasjonsbestandige, vanntette, sikre og beskyttet mot smuss og vann og IP66 godkjent.

Optimization
Laderen stabiliserer batteriets interne battericeller for å øke ytelsen. Laderen optimerer batteriets gravitasjonspåvirkning. Maintenance Plus GX4820s kraftfulle vedlikeholdsprogram overvåker og administrerer opplastingen aktivt. Programmet holder batteriet fulladet uten å belaste batteriet. Den interaktive laderen måler tilstanden til batteriet. Recovery-laderen har evnen til å oppdage feil ved hjelp av høyspenningspulsbelastning.

GX4820 er gnistsikker og beskyttet mot omvendt polaritet, overlading, kortslutning og overoppheting.
Det er også en innebygd brannvegg i laderen for å sikre at den alltid er trygg å bruke.

Opportunity Charging: Designet for å raskt lade batterier i applikasjoner der lading er nødvendig mellom bruk.

5 Year Warranty Noco Genius - Noco gir fem års garanti på batteriet.
  • Lead Acid batterisystem ved temperaturer lavere enn 10°C
  • 48V AMG + Mode Avansert AGM-system som krever høy ladespenning for dypsyklusbatteribruk Lithium Mode, 48V Li-ion batterisystem med innebygd sikkerhetskrets (BMS)
  • Lithium Jern Fosfat (LiFePO4)

Spesifikasjoner

EAN 046221170030

Anbefalt