Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

NOCO genius GX3626Art.nr: 3131829

NOCO genius
Lader
36 V, 26 A
Beskrivelse
Art.nr: 3131829
NOCO GX3626 36V 26A UltraSafe Industriell batterilader. Denne batteriladeren egner seg for å lade batteriene til elektriske kjøretøy, golfbiler, sakseløftere, palleløftere og gulvmaskiner osv.
Prisjakt
8 756 kr
inkl. MVA

Estimert 8-10 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3131829
NOCO GX3626 36V 26A UltraSafe Industriell batterilader. Denne batteriladeren egner seg for å lade batteriene til elektriske kjøretøy, golfbiler, sakseløftere, palleløftere og gulvmaskiner osv.

Produktinformasjon

Egenskaper

NOCO GX3626 36V 26A UltraSafe Industriell batterilader. Denne batteriladeren egner seg for å lade batteriene til elektriske kjøretøy, golfbiler, sakseløftere, palleløftere og gulvmaskiner osv. GX3626 er en 36V industrilader som kan lade opptil 26A. 36V: Standardmodus. Dette ladeprogrammet er beregnet for generell bruk på 36V. Blysyre batterisystem tåler temperaturer lavere enn 10°C på 36V: AMG + Mode AGM system som krever høy ladespenning for dypsyklus batteriapplikasjoner 36V Lithium Mode- 36V: Li-ion batterisystem med innebygd sikkerhetskrets (BMS) .

Sperrefunksjon: Denne funksjonen hindrer kjøretøy i å kunne bevege seg under lading, dette for å forhindre skade på de tilkoblede kablene. Inhibit-porten har et 20A-relé som slås av når den er koblet til A/C (AC) og måten kjøretøyet er slått av.

Reparasjonsmodus: Dette er en avansert reparasjonsmodus som vil bli brukt til å desulfatere batteriene og gjenopprette den tapte batterikapasiteten. Dette gjøres ved å kombinere høy spenning og lav strøm – slik at batteriet blir avsulfatert og returnerer dette til det aktive materialet.

Supply Mode får laderen til å motta konstant volt og strømforsyning, f.eks. for å lade batterier med "0" volt. Dette gjøres for å sikre lengre batterilevetid. Ingress Protection industrielle batteriladere brukes ofte i vanskelige og ekstreme arbeidsmiljøer.

Optimalisering
Laderen stabiliserer batteriets interne battericeller for å øke ytelsen. Laderen optimerer batteriets gravitasjonspåvirkning. Vedlikehold PlusGX3626s kraftige vedlikeholdsprogram overvåker og administrerer opplastingen aktivt. Programmet holder batteriet fulladet uten å belaste batteriet. Den interaktive laderen måler tilstanden til batteriet. Recovery-laderen har evnen til å oppdage feil ved hjelp av høyspent pulsbelastning. SafeGX3626 er gnistsikker og beskyttet mot omvendt polaritet, overlading, kortslutning og overoppheting. Det er en innebygd brannmur i laderen for å sikre at den alltid er trygg å bruke.

Opportunity Charging: Designet for å raskt lade batterier i applikasjoner der lading er nødvendig mellom bruk.
Noco gir 5 års garanti.

Spesifikasjoner

EAN 046221170023

Anbefalt