Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Vindico Security UNIPAD 16Art.nr: 3058064

Vindico Security
Ladeskap
16 rom, for nettbrett
Beskrivelse
Art.nr: 3058064
UniPad 16 er et svenskprodusert skap som kan lade og oppbevare opptil 16 nettbrett eller mobiltelefoner. Skapet kan monteres på veggen eller settes på en hylle eller et bord.
Prisjakt
22 338 kr
inkl. MVA

Estimert 8-11 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3058064
UniPad 16 er et svenskprodusert skap som kan lade og oppbevare opptil 16 nettbrett eller mobiltelefoner. Skapet kan monteres på veggen eller settes på en hylle eller et bord.

Produktinformasjon

Egenskaper

UniPad 16 er et svenskprodusert skap som kan lade og oppbevare opptil 16 nettbrett eller mobiltelefoner. Skapet kan monteres på veggen eller settes på en hylle eller et bord. Lading skjer med brettenes egne ladere som oppbevares i en egen el-avdeling som kan låses separat. Skapet er delt i to seksjoner med separat låste dører. I den høyre oppbevares og lades brettene og i den venstre plasseres laderne. Fordelene med å skille mellom lader og nettbrett er:
- Bedre levetid på batteriene i brettene siden varmen fra laderne kan ledes bort uten at det trengs noen vifte.
- Mindre risiko for at laderne «får bein å gå på» siden de ikke er tilgjengelige for alle brukere.
Store hyller som rommer alle nettbrett på markedet, men er også egnet til mindre enheter som mobiltelefoner. Hver ladeplass er 30 mm høy, noe som gjør at brettene får plass også med de største dekslene på. Det kobles enkelt til strømsystemet med et «vanlig» støpsel. Kraftige luker som låses med en trepunktsspanjolett for høyere sikkerhet. UniPad 16 er fremtidssikret ved at brettenes egne ladere brukes. Dette gjør at når det kommer nye nettbrettmodeller som krever annen lading eller skapet skal brukes til å lade noe annet, så er det ingen problem. Skapet leveres med nøkkellåsing som standard, og som tilvalg finnes elkodelås (ASSA PIN), RFID-lås (ASSA Sense) eller hengelåsklink.
Tekniske data​ 
Type Unipad16
Høyde 605 mm
Bredde 485 mm
Dybde 230 mm
Vekt 18 kg
Informasjon Innermål per rom

Spesifikasjoner

EAN 7350113520234

Anbefalt