Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor WS Alert XPIArt.nr: KH15981

3M Peltor
Hørselvern
Bluetooth, app, issebøyle & ladepakke
Beskrivelse
Art.nr: KH15981
Hørselvern med medfølgende mobilapplikasjon, som gjør det mulig å navigere i menyen direkte på telefonen. Med Bluetooth MultiPoint med kobling for opp til to mobiltelefoner! Hørselvernet har også Auto-Pairing, FM-radio och medlytting, som innebærer at den demper høye lyder samt som svake forsterkes. Svenskproduserte. 2 års garanti, gjelder kjøp fom 1 september 2023.

Leveres med 2 stk. oppladbare batterier, USB-ladekabel, veggadapter, bommikrofon, vindbeskyttelse, ekstra HYM1000 beskyttelsesteip, hygienesett og ekstra skall.
Prisjakt
5 219 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: KH15981
Hørselvern med medfølgende mobilapplikasjon, som gjør det mulig å navigere i menyen direkte på telefonen. Med Bluetooth MultiPoint med kobling for opp til to mobiltelefoner! Hørselvernet har også Auto-Pairing, FM-radio och medlytting, som innebærer at den demper høye lyder samt som svake forsterkes. Svenskproduserte. 2 års garanti, gjelder kjøp fom 1 september 2023.

Leveres med 2 stk. oppladbare batterier, USB-ladekabel, veggadapter, bommikrofon, vindbeskyttelse, ekstra HYM1000 beskyttelsesteip, hygienesett og ekstra skall.

Produktinformasjon

Egenskaper

Peltor WS Alert XPI er et hodesett med medfølgende mobilapplikasjon, som gjør det mulig å navigere i menyen direkte på telefonen. Et hørselvern med Bluetooth MultiPoint, Auto-Pairing, medlytting og FM-radio. Den støyreduserende mikrofonen filtrerer bort omgivende lyd så den du prater med hører din stemme klart och tydlig uansett støynivået rundt omkring.

Mobilapplikasjonen for navigering via telefonen
Mobilapplikasjonen for navigering via appen gjør det mulig å navigere i menyen, endre innstillinger og strukturere alt enkelt og kjapt. Innstillingene kan også gjøres gjennom at bruke de svære og brukervennlige knappene på hørselvernet.

Appen ger også snabb adkomst til anvender instrukser i tekst og video, FAQ og tekniske datablad. Den har også en minnefunksjon så du veit når du bør bytte hygienesettet.

Bluetooth MultiPoint for kobling for opp til to mobiltelefoner
Du kan via Bluetooth MultiPoint koble en eller to mobiltelefoner til Peltor WS Alert XPI. Prater du i den ene telefonen og det ringer på den andre får du beskjed om at en annen samtale venter. Streamer du musikk på den ene telefonen så stenges musikken automatisk av om det ringer på den andre telefonen. Peltor WS Alert XPI har Bluetooth 4.2,som gir den best mulige kompatibilitet med markedets mobiltelefoner og flere nye funksjoner for samtaler og streaming.

Peltor WS Alert XPI har også Auto-Pairing som kobler seg automatisk til telefonen ved oppstart.

Forbedret støyredusering
Den støydempende talemikrofonen er unik og dens støyreduserende egenskaper er viktige for at du skal kunne prate i telefon i støyende miljøer. Din tale forsterkes samtidig som støyet rundt omkring deg stenges ute. Den oppdaterte programvaren som styrer støyreduseringen forbederer kvaliteten på dine samtaler anda mer.

Enklere med Push to Listen
Mikrofonene på utsiden av hørselvernet fanger opp lyd omkring deg. Lyden analyseres elektronisk och sterke lyder dempes automatisk til max 82 dB. Du skader ikke hørselen samtidig som tale sorteres ut og du kan høre kollegaer som pratar i din nærhet.

Med den nye Push to Listen funksjonen velger du når medlyttingsfunksjonen skal være aktiv. Med et dobbelklikk på ON-knappen aktiverer du enkelt medlyttingsfunksjonen når du må prate med f.eks en kollega. Lydnivåen på eventuelle telefonsamtaler og streaming senkes for at du tydlig skal høre hva som sies uten å trenge å løfte på lua. När du har snakket klart med kollegaen, trykker du på valgfri knapp på hørselvernet for å skru av Push to Listen.

Overlegen medlytting
Samtidig som all skadelig støy effektivt utestenges, kan du via medlyttingsfunksjonen klart og tydlig høre omgivende lyd og samtaler med mennesker i din nærhet, uten å løfte på lua og dermed riskere å skade din hørsel. Parallelt med at alle impulyd dempes til maximalt 82 dB, forsterkes de svakere lyder så at du til og med opplever dem bedre med enn uten hørselvern.

Streaming av musikk
Peltor WS Alert XPI stöder streaming via Bluetooth og lydkvaliteten er svært høy. Lydkvaliteten har takket være en helt ny programvare blitt enda bedre. Ved streaming av musikk trenger du ikke lenger å trykke på telefonen for å styre musikken du hører på. Med Bluetooth-knappen på hørselvernet styrer du Play, Pause och Skip.

Stabil radiomottak
Du kan også høre på FM-radio med riktig bra mottakskvalitet. Når du søker stasjoner på en FM-radio er det iblant vanskelig å vite om du har funnet den stasjonen du leter etter. Med Peltor WS Alert XPI er det lett, ettersom en guidestemme forteller deg om deg hvilken frekvens du er på når du finner en stasjon.

Høy kvalitet på høytalere
Såklart vil du høre sterio i høy kvalitet som gir en fyldig og behagelig lydopplevelse.

Lengre batteritid
Selv om alle funksjoner er nye i Peltor WS Alert XPI er batteritiden lengre enn tidligere hørselvern med Bluetooth. Batteritiden ved streaming og telefonsamtaler via Bluetooth har økt fra 24 timer til 73 timer.
 • Mobilapplikasjonen for navigering via telefonen
 • Bluetooth MultiPoint for kobling til en eller to mobiltelefoner
 • Auto-Pairing som automatisk kobler seg til telefonenen ved oppstart
 • Bluetooth for telefonsamtaler eller for å streame musikk
 • Med Bluetooth-knappen på hørselvernet styrer du musikken; Play, Pause og Skip
 • FM-radio med riktig bra mottakskvalitet
 • En elektronisk stemme veileder deg
 • Push to Listen funksjonen velger du når medlyttingsfunksjonen skal vara aktiv
 • Umiddelbar demping av skadelige impulsstøy
 • Lengre batteritid enn tidligere hørselvern med Bluetooth
 • Batteritid opp till 73 timer
 • Garanti 2 år, gjelder kjøp fom 1 september 2023

Leveringsomfang

 • 2 stk. Peltor LR6NM oppladbare batterier
 • 1 stk. Peltor FR09 USB-ladekabel
 • 1 stk. Peltor FR08 veggadapter
 • 1 stk. bommikrofon
 • 1 stk. M995 vindbeskyttelse
 • 1 stk. ekstra HYM1000 Beskyttelsesteip 1m
 • 1 stk. HY82 Hygienesett
 • Ekstra skall

Spesifikasjoner

Farge Gul, Blå

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Hjelmfeste Nei

Bommikrofon Ja

SNR-verdi 30 dB

Bluetooth Ja

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Ja

Issebøyle Ja

EAN 7318640069763

Anmeldelser

Anbefalt