Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena smart SILENO lifeArt.nr: 3140904

Gardena
Robotgressklipper
for 700 m², med garasje
Beskrivelse
Art.nr: 3140904
Kompakt og stillegående robotgressklipper som leveres med garasje. Garasjen beskytter mot direkte sollys og regn.
Nyhet
Prisjakt
19 790 kr
inkl. MVA

Estimert 9-14 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3140904
Kompakt og stillegående robotgressklipper som leveres med garasje. Garasjen beskytter mot direkte sollys og regn.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA smart SILENO life 700 m² sett er en smart robotgressklipper for hager opptil 700 m². Takket være GARDENAs smarte system er robotgressklipperen tilkoblet, og med den smarte EasyApp Control kan du holde øye med hagen via telefonen, uansett hvor du er. Opplev neste nivå av smart plenpleie og en helt ny måte å kontrollere robotgressklipperen på. Med LONA, en AI-basert kartteknologi med posisjonssporing som lærer, kartlegger og tilpasser seg individuelle hager. Med GARDENA smart system-app får du oversikt over hagen din og kan ta vare på den uansett hvor du er. Du kan endre innstillingene for plenpleie og justere klippeplanen.

Zone Management-funksjonen gir fleksibilitet ved at visse soner i hagen kan klippes til forskjellige tider og på forskjellige frekvenser. Områdebeskyttelsesfunksjonen lar deg sette soner som du ikke vil at roboten skal klippe, for eksempel en eng. Dessuten betyr appen at du alltid kan holde øye med roboten. Som en del av GARDENA smart app vil LONA kontinuerlig utvikle seg og fortsette å tilby spennende og nyttige funksjoner. Denne effektive hagehjelperen er svært stillegående og leverer spesielt lave støynivåer på bare 57 db(A). På den måten kan du nyte og slappe av mens roboten jobber i hagen.

CorridorCut-funksjonen veileder roboten ved klipping i spesielt trange passasjer og krappe hjørner. Den navigerer enkelt i passasjer med bare 60 cm i bredden mellom grensetrådene, områder som vanligvis må kuttes manuelt. CorridorCut hjelper også roboten med å navigere ut av passasjer som har en blindvei.

GARDENA smart app har en planleggingsassistent som hjelper deg med å ta vare på hagen din. I kombinasjon med SensorControl-funksjonen kan roboten bestemme hvor ofte plenen må klippes. Den vil klippe med optimal frekvens basert på gressets vekst - denne effektive roboten vil bare klippe når det trengs. Den innovative punktskjæringsfunksjonen hjelper roboten med å klippe spesielt tøffe områder. Når jobben er gjort, går smart SILENO life automatisk tilbake til ladestasjonen.
Den tøffe robotgressklipperen er designet for alle årstider, all slags vær og terreng. Hvis det er frost, vil robotgressklipperen automatisk sette programmet på pause til bakken har tint. Roboten kan også klippe bratte skråninger og kan håndtere hellinger på opptil 35 prosent. Smart SILENO life har mange funksjoner, som du kan oppdage via GARDENA smart App. EasyConfig veileder deg gjennom installasjonen, og med Auto Schedule kan du stole på at smart SILENO life vet når og hvordan plenen din må klippes, og med SmartHome kan du styre ditt smarte SILENO liv med stemmestyring via Alexa. En annen funksjon er plantebiblioteket som lar deg oppdage alt du vil vite om verdens planter.

b*For å bruke GARDENA smart system-appen og alle funksjonene som GARDENAs smartsystemprodukt kan tilby, må du registrere en konto hos GARDENA eller Husqvarna Group./b

Garasje GARDENA 15020-20
GARDENA 15020-20 er et robust gressklipperhus som beskytter robotgressklipperen og ladestasjonen mot både sol og regn. Det uttrekkbare taket gir praktisk tilgang til verktøypanelet, og innstillingene kan enkelt justeres. Kabelakselen på baksiden av ladestasjonen er lett tilgjengelig til enhver tid. Gressklipperhuset er egnet for robotgressklipperne GARDENA SILENO City og Life.
 • Intelligent LONA-teknologi
 • Fullt tilkoblingsbar til GARDENA smart system. Du kan ta vare på hagen din uansett hvor du er. Online registrering via GARDENA smart app er nødvendig
 • Lavt støynivå (57dBA) som er best i sin klasse og som ikke forstyrrer deg
 • Gressklipperen er en ekspertnavigator som takler de trangeste områdene og de trangeste hjørnene med pålitelig presisjon
 • Gir holdbar hjelp i hagen og fungerer i all slags vær, regn eller solskinn
 • Klipper alle former for plener, fra enkle til komplekse, inkludert bakker på opptil 35 prosent
 • Den smarte frostsensoren registrerer temperaturer nær frysepunktet og hopper over klipping for å beskytte plenen. Enkel rengjøring

Leveringsomfang

 • 1 stykk ladestasjon
 • 1 stykk Slyngkabel 200 m
 • 1 stykkstk Lavspenningskabel 5 m
 • 300 stykk Knagger
Tekniske data​ 
KlippesystemKnivdisk med 3 kniver
Klippehøyde, Min-maks20–50 mm
Klippebredde22 cm
Dobbel skjæreretningJa
Arbeidskapasitet700 m² ±20%
LadesystemAutomatisk
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet35%
Maksimal stigning ved grensetråden10%
BatteritypeLi-ion
Typisk ladetid60 min
Vanlig klippetid på én lading65 min
Gjennomsnittlig energiforbruk ved maksimalt forbruk4 kWh
App-styrtGARDENA smart system-app (krever online-registrering, i henhold til beskrivelsen)
InformasjonspanelMonoChrome grafisk skjerm 2.1 "
TidtakerJa
Type håndtakIntegrert
Oppdatering av programvareUSB
IP-vurderingIPX5
Opplevd støynivå57 dB(A)
AlarmJa
PIN-kodeJa
LøftesensorJa
VippesensorJa
Dimensjoner (LxBxH)58x39x23 cm
Vekt8,3 kg

Spesifikasjoner

pm_TechSpecKlippareaNY 700.000000 unece.unit.MTK

Gressoppsamler Nei

EAN 3140904

Nedlastbare filer

Anbefalt