Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena SILENO minimoArt.nr: 3140965

Gardena
Robotgressklipper
for 250 m², med garasje
Beskrivelse
Art.nr: 3140965
Stillegående og intelligent robotgressklipper for områder på opptil 250 m² og har en klippebredde på 16 cm. Den er ideell for mindre plener, og kombinerer høy ytelse og presisjon med komfortabel klipping. Bruk GARDENA Bluetooth-appen til å spesifisere plenstørrelse, ønskede klippedager og ønsket starttidspunkt for den nye planen.
Nyhet
Prisjakt
12 825 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3140965
Stillegående og intelligent robotgressklipper for områder på opptil 250 m² og har en klippebredde på 16 cm. Den er ideell for mindre plener, og kombinerer høy ytelse og presisjon med komfortabel klipping. Bruk GARDENA Bluetooth-appen til å spesifisere plenstørrelse, ønskede klippedager og ønsket starttidspunkt for den nye planen.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA SILENO minimo er en stillegående og intelligent robotgressklipper for områder på opptil 250 m² og har en klippebredde på 16 cm. SILENO minimo er ideell for mindre plener, og kombinerer høy ytelse og presisjon med komfortabel klipping. Bruk GARDENA Bluetooth-appen til å spesifisere plenstørrelse, ønskede klippedager og ønsket starttidspunkt for den nye planen. GARDENA Bluetooth-appen veileder deg intuitivt gjennom det første oppsettet trinn for trinn.

Det er enkelt å styre din SILENO minimo via Bluetooth, og du kan være opptil 10 meter unna gressklipperen. Robotklipperen beregner optimal klippetid, og GARDENA Bluetooth-appen bruker planleggingsassistenten for å holde plenen best mulig. GARDENA SILENO minimo har lave støynivåer på bare 57 db(A) takket være en spesielt stillegående motor. Du og naboene kan slappe av med fred og ro i hagen, selv når roboten klipper plenen. Den sofistikerte CorridorCut styrer robotgressklipperen mens du klipper på trange steder og i trange hjørner på bare 60 centimeter i bredden, og navigerer robotgressklipperen jevnt unna vanskelige blindveier. Guidet av SensorControl vurderer roboten selv hvor ofte plenen din trenger en trim, og starter med nøyaktig riktig frekvens avhengig av gressets vekst.

GARDENA 15020-20
GARDENA 15020-20 er et robust gressklipperhus som beskytter robotgressklipperen og ladestasjonen mot både sol og regn. Det uttrekkbare taket gir praktisk tilgang til verktøypanelet, og innstillingene kan enkelt justeres. Kabelakselen på baksiden av ladestasjonen er lett tilgjengelig til enhver tid. Gressklipperhuset er egnet for robotgressklipperne GARDENA SILENO City og Life.
  • Klipper gresset så effektivt som mulig og fungerer selvstendig, uavhengig av været
  • Den smarte robotgressklipperen oppdager om bakken er frossen, og setter deretter programmet på pause. Grensetråden indikerer området i hagen som må klippes
  • Ledetråden styrer robotgressklipperen pålitelig og helautomatisk rundt alle klippeområder. Kan håndtere trange steder eller skråninger på opptil 25%
  • Etter klippingen kjører robotgressklipperen til ladestasjonen for lading
  • Kan enkelt rengjøres med hageslange

Leveringsomfang

  • 1 stk Slyngkabel, 150 m
  • 150 marler
Tekniske data​ 
Arbeidskapasitet250 m² ±20%
LadesystemAutomatisk
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet25%
InformasjonspanelNei
TidtakerJa
Type håndtakIntegrert
Typisk ladetid75 min
Vanlig klippetid på én lading70 min
Gjennomsnittlig energiforbruk ved maksimalt forbruk2,1 kWh
Klippehøyde, min. maks20–45 mm
Klippebredde16 cm
AlarmNei
PIN-kodeJa
LøftesensorJa
VippesensorJa
Produktstørrelse (LxBxH)52x34x22 cm
Vekt6,1 kg

Spesifikasjoner

pm_TechSpecKlippareaNY 250.000000 unece.unit.MTK

Gressoppsamler Nei

EAN 3140965

Anbefalt