Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Design4Bath Cleaning KitArt.nr: 2362890

Design4Bath
Rengjøringssett
transparent
Beskrivelse
Art.nr: 2362890
Rengjøringskit (transparent) for forbehandling og rengjøring før liming ved limmontering.Settet består av i.CLEANER rensevæske, renseklut, gipsputer og limfordeler.
Prisjakt
207 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes tirsdag 2. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2362890
Rengjøringskit (transparent) for forbehandling og rengjøring før liming ved limmontering.Settet består av i.CLEANER rensevæske, renseklut, gipsputer og limfordeler.

Produktinformasjon

Egenskaper

Design4Bath Cleaning Sett er et rengjøringskit (transparent) for forbehandling og rengjøring før liming ved limmontering.Settet består av i.CLEANER rensevæske, renseklut, gipsputer og limfordeler.Rengjøringsvæske brukes til avfetting og til å fuktsette Design4Baths limprodukter når man limer mellom to lufttette (diffusjonstette) flater, f.eks. metall mot flis.Gipsputene brukes til å forbehandle metall- og plastoverflater fra oksidlaget.Rufs opp overflaten på beslag av metall og plast, tørk rent og avfett overflaten og påfør deretter limet på beslaget som skal festes opp.EgenskaperRengjøringskit for forhåndsbehandling og rengjøring før limingTransparent væskeRengjøringsvæske for avfetting, kan også brukes til å fuktsette Design4Baths limprodukter når man limer mellom to lufttette (diffusjonstette) flater, f.eks. metall mot flis/flisGipsputene brukes til å forbehandle metall- og plastoverflater fra oksidlaget.Rufs opp overflaten på beslag av metall og plast, tørk rent og avfett overflaten og påfør deretter limet på beslaget som skal festes oppLimfordeler: brukes til å fordele limet over overflaten som limet påføres på.Limet plasseres med riktig mengde og forenkler fuktsetting av limet med i.CLEANER sprayInneholder1 i.CLEANER rengjøringsvæske -1 stk. rengjøringsklut1 stk. pussepute1 stk. limsprederTekniske data:Vekt15 g






 

Spesifikasjoner

EAN 7350062900682

Anbefalt