Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Howard Leight VeriShield 130HArt.nr: 3094272

Howard Leight
Hørselvern
med hjelmfeste
Beskrivelse
Art.nr: 3094272
Hørselsvern med hjelmfeste og bred hetteåpning, perfekt for arbeidere med større ører eller som bruker høreapparat. Åpningsområdet til dekselet er 16% større enn tidligere design.
Prisjakt
294 kr
inkl. MVA

Estimert 2-3 uker fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3094272
Hørselsvern med hjelmfeste og bred hetteåpning, perfekt for arbeidere med større ører eller som bruker høreapparat. Åpningsområdet til dekselet er 16% større enn tidligere design.

Produktinformasjon

Egenskaper

VeriShield 130H er et hørselsvern med hjelmfeste og bred hetteåpning, perfekt for arbeidere med større ører eller som bruker høreapparat. Åpningsområdet til dekselet er 16% større enn tidligere design. Støyproblemer løses best med VeriShield 100-serien. Potensielt skadelige nivåer av industriell støy kan oppstå av ulike årsaker i ulike arbeidsmiljøer. Fra innendørs på en fabrikk til utendørs arbeid med maskiner, fra verktøy som brukes til prosesser som utføres – alt kan gi opphav til støy og krever derfor at arbeiderne er tilstrekkelig beskyttet. VeriShield 130H er egnet for bruk i miljøer med høyt støynivå.

Hørselvernet har en robust konstruksjon med en oljebestandig dekkflate som tåler oljete, tunge arbeidsmiljøer og jevnlig rengjøring. ABS støpt med intern lydskjermdesign gir lavere vekt og Honeywells proprietære luftstrømkontroll gir optimal demping over alle frekvenser. VeriShield 130H er også utstyrt med Memory foam øreputer som tilpasser seg hodeformen og kombinerer tettere og mykere skum sammenlignet med tidligere modeller for økt komfort og demping. Dette reduserer trykket på hodet og øker komforten. Designet for bruk med annet personlig verneutstyr - enkel å bruke og kombinere med vernehjelmer og ansiktsskjermer. Kan monteres på en sikkerhetshjelm raskt og enkelt.
  • For arbeidere med større ører eller som bruker høreapparater
  • 16 % større åpningsareal enn tidligere design
  • Øreputer med minneskum som tilpasser seg hodeformen
  • Robust konstruksjon med en oljebestandig dekseloverflate - motstandsdyktig mot oljete, tunge arbeidsmiljøer og regelmessig rengjøring
  • ABS-støpt med intern lydskjermdesign
  • Luftstrømskontroll for optimal demping over alle frekvenser
  • Designet for bruk med annet personlig verneutstyr - lett å feste til vernehjelmen

Spesifikasjoner

Bommikrofon Nei

Bluetooth Nei

Medhør Nei

Innebygd komradio Nei

Radio Nei

Ekstern inngang Nei

EAN 3094272

Anbefalt