Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hellberg Local 446Art.nr: 3093799

Hellberg
Hørselvern
med komradio, lytting & hodebøyle
Beskrivelse
Art.nr: 3093799
Hørselvern som fungerer som headset og hørselsvern i ett, med innebygget kommunikasjonsradio for toveis kommunikasjon på den lokale arbeidsplassen. Hørselsvernet har en støydempende bommikrofon for krystallklar talekvalitet og aktive lyttemikrofoner som lar deg høre hva som skjer rundt deg.
Prisjakt
6 697 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes tirsdag 2. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3093799
Hørselvern som fungerer som headset og hørselsvern i ett, med innebygget kommunikasjonsradio for toveis kommunikasjon på den lokale arbeidsplassen. Hørselsvernet har en støydempende bommikrofon for krystallklar talekvalitet og aktive lyttemikrofoner som lar deg høre hva som skjer rundt deg.

Produktinformasjon

Egenskaper

Hellberg Local 446 er et hørselsvern med hodebøyle som fungerer som headset og hørselsvern i ett, med innebygget kommunikasjonsradio som muliggjør toveis kommunikasjon på den lokale arbeidsplassen. Det trådløse headsettet til headset-koblingen er perfekt for å kommunisere korte meldinger på jobben og øker effektiviteten og sikkerheten på arbeidsplassen. Local krever ikke eksterne enheter, som mobilradio eller mobiltelefoner for å etablere en kommunikasjonsforbindelse, noe som gjør hørselsvern til en perfekt løsning når du må stole på tydelig kommunikasjon i alle situasjoner for å få jobben gjort.

Local tilbyr også høy lyddemping, har en støydempende bommikrofon for krystallklar talekvalitet og aktive lyttemikrofoner som lar deg høre hva som skjer rundt deg. De slitesterke og ikke-ledende hjelmfestene, sammen med de myke, utskiftbare putene, sikrer en suveren passform og høy bærekomfort hele dagen.

Innebygd kommunikasjonsradio
En kommunikasjonsradio er innebygd i hørselsvernet for toveiskommunikasjon mellom et ubegrenset antall Local-headset.

16 lisensfrie radiokanaler (PMR 446)
Lett å komme i gang med forhåndsinnstilte og lisensfrie kanaler. Kompatibel med andre enheter som opererer med PMR 446 MHz.

Gruppekommunikasjon med underkanaler
Underkanaler lar flere grupper bruke samme kanal uten å forstyrre hverandre.

Handsfree-drift
Local har VOX (stemmeaktivert overføring), som muliggjør håndfri betjening, slik at du kan fortsette å kommunisere mens du jobber med begge hender.

Intuitivt brukergrensesnitt
Local er enkel å bruke med sine ergonomisk utformede trykknapper, en stemme som guider deg gjennom de ulike innstillingene og en OLED-skjerm for å sjekke konfigurasjonen før dagens arbeid starter.

Støyreduserende bommikrofon
Den støyreduserende bommikrofonen muliggjør tydelig kommunikasjon selv i ekstremt støyende omgivelser. Den unike teknologien kombinert med avanserte programvarealgoritmer sørger for at mottakeren alltid hører hva du sier, uansett hvor høyt støynivået er i bakgrunnen.

Nivåavhengig aktiv lytting
Nivåavhengige mikrofoner med aktiv lytting i hvert hørselsdeksel gjør at du fortsatt kan høre hva som skjer rundt deg selv om du har på deg hørselsvern. Kommuniser med kollegene dine og hør varselsignaler og andre viktige lyder uten å gå på bekostning av sikkerhet og hørsel.

Drevet av oppladbare eller engangs AA-batterier
Bruk de medfølgende oppladbare batteriene eller bytt til engangsbatterier hvis du har glemt å lade headsettet. For å unngå unødvendig utlading av batteriene er headsettet utstyrt med en batterisparefunksjon som automatisk slår av enheten etter en periode uten aktivitet.

USB-lading
Batteriene lades raskt med den medfølgende USB-ladekabelen. Bare koble ledningen til en USB-kontakt eller bruk laderen du bruker til å lade mobiltelefonen. En Hellberg USB-lader kan bestilles som tilbehør.

IP56 klassifisert for støv- og vannbeskyttelse
Testet og godkjent for IP56, som betyr at headsettet er beskyttet mot støv og vannstråler fra alle retninger. Sikrer fortsatt bruk i tøffe miljøer og lang levetid.
  • Innebygd kommunikasjonsradio
  • 16 lisensfrie radiokanaler (PMR 446)
  • Gruppekommunikasjon med underkanaler
  • Håndfri betjening
  • Intuitivt brukergrensesnitt
  • Støyreduserende bommikrofon
  • Nivåavhengig aktiv lytting
  • Drevet av oppladbare eller engangs AA-batterier
  • USB-lading
  • IP56 klassifisert for støv- og vannbeskyttelse
  • Høyttalere designet for talekommunikasjon

Leveringsomfang

  • 1 stykk USB-ladekabel
  • 2 stykk oppladbare AA-batterier

Spesifikasjoner

Bommikrofon Ja

Bluetooth Nei

Medhør Ja

Innebygd komradio Ja

Serie Hellberg Local

Radio Nei

Ekstern inngang Nei

EAN 7391441003587

Anbefalt