Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Fristads 4410 GTTArt.nr: 3075449

Fristads
Vinterjakke
svart
Beskrivelse
Art.nr: 3075449
Vanntett og vindtett vinterjakke i Airtech-materiale med pusteevne. Jakken har quiltefôr, avtakbar og justerbar fôret hette, fleecefôret krage og forlenget rygg.
Produktet har utgått
Finnes i ulike varianter
XL
Beskrivelse
Art.nr: 3075449
Vanntett og vindtett vinterjakke i Airtech-materiale med pusteevne. Jakken har quiltefôr, avtakbar og justerbar fôret hette, fleecefôret krage og forlenget rygg.

Produktinformasjon

Egenskaper

Vanntett og vindtett vinterjakke i Airtech-materiale med pusteevne. Jakken har quiltefôr, avtakbar og justerbar fôret hette, fleecefôret krage og forlenget rygg. Vinterjakken er OEKO-TEX-sertifisert og godkjent i henhold til EN 342 og EN 343 klasse 3/1. Det ytre materialet er godkjent i henhold til EN 343 klasse 3/3.
  • Vanntett og vindtett <br/>Dynfôret <br/>Avtakbar og justerbar fôret hette <br/>Fleecefôret krage <br/>Glidelås helt opp til kragen under frontklaffen <br/>Brystlomme med glidelås <br/>Kartlomme med glidelås, som kan nås selv når plagget er lukket <br/>Innerlomme <br/>Intern telefonlomme <br/>Helles for øretelefoner <br/>To fleecefôrede frontlommer med skjult glidelås <br/>Ermelomme med glidelås <br/>Forbøyde ermer <br/>Justerbare mansjetter <br/>Innvendig ribbestrikk mansjett med tommelgrep ved ermene <br/>Ventilerende meshfôr i ermhullet og ved ermene <br/>Snøring i nederkant <br/>Forlenget rygg <br/>Reflekterende pass spoil på ermene, på sidene og bak <br/>Glidelås i fôr for overføring eller brodering <br/>Teipede sømmer <br/>Vannsøyle 10000 mm <br/>Pustende Airtech-materiale (RET <12) <br/>Sertifisert iht. EN 342 og EN 343 klasse 3/1 <br/>Yttermaterialet godkjent iht. EN 343 klasse 3/3 <br/>OEKO-TEX sertifisert
Tekniske data​ 
Størrelse XL
Farge Svart
Materiale 100% polyester
Fôr Ja
Modell Unisex
Sesong Vinter
Standard EN 343, EN 342
Høy synlighet Ja

Spesifikasjoner

Modell Unisex

Farge Svart

Serie Fristads Cold Wind Rain

Størrelse XL

EAN 7322302561632

Nedlastbare filer

Anbefalt