Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Ansell Nitrilite 93-401Art.nr: 2431326

Ansell
Engangshanske
Nitril, upudret, 100-pakning
Beskrivelse
Art.nr: 2431326
Upudret engangshanske i størrelse 9–9,5. Hundre prosent nitrilpolymer beskytter brukeren mot risikoen for allergi relatert til lateksprotein. Ideell for industrisektorer, fra elektronikk til bilverksted og bioteknologi.
Prisjakt
548 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Str. 9–9,5

Estimert 9-16 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2431326
Upudret engangshanske i størrelse 9–9,5. Hundre prosent nitrilpolymer beskytter brukeren mot risikoen for allergi relatert til lateksprotein. Ideell for industrisektorer, fra elektronikk til bilverksted og bioteknologi.

Produktinformasjon

Egenskaper

Ansell Nitrilite 93–401 er en upudret engangshanske i størrelse 9–9,5. Laget av hundre prosent nitrilpolymer som beskytter brukeren mot risikoen for allergi relatert til lateksprotein. Ansells serie Nitrilite®-hansker har to renhetsgrader. De er produsert i et kontrollert, pulverfritt miljø og er preget av et eksepsjonelt lavt nivå av ekstraherbare stoffer og partikler og gir utmerket produktbeskyttelse. For ytterligere sikkerhet er den også ekstremt kjemikalie- og punkteringsbestandig. Alt dette pluss optimale elektriske egenskaper gjør Nitrilite®-hansken ideell for en lang rekke industrisektorer, fra elektronikk til bilindustriens lakkeringsverksteder og bioteknikk.


93-401 har en tykkelse på 0,12 mm og er kompatibel med renromsmiljøer i klasse 10 (ISO 4) / Grade A. Med svært lavt innhold av ioner og partikler for utmerket produktbeskyttelse. Leveres i eske som inneholder 100 hansker.


Egenskaper
  • Farge: Hvit
  • Materiale Nitrilgummi
  • Ansells serie Nitrilite®-hansker har to renhetsgrader. De er produsert i et kontrollert, pulverfritt miljø og er preget av et eksepsjonelt lavt nivå av ekstraherbare stoffer og partikler og gir utmerket produktbeskyttelse.
  • Den hundre prosent nitrilpolymeren som beskytter brukeren mot faren for allergier relatert til lateksprotein
  • For ytterligere sikkerhet er den også ekstremt kjemikalie- og punkteringsbestandig
  • Alt dette pluss optimale elektriske egenskaper gjør Nitrilite®-hansken ideell for en lang rekke industrisektorer, fra elektronikk til bilindustriens lakkeringsverksteder og bioteknikk
  • Kompatibel med renromsmiljøer av klasse 10 (ISO 4) / Grade A
  • Svært lavt innhold av ioner og partikler gir utmerket produktbeskyttelse
  • 100-pakning


Anbefales for
  • Overføring av væsker
  • Rengjøring og klargjøring av renrom

Tekniske data:  
Antall hansker 100 stk.
Størrelse 9–9,5
Tykkelse 0,12 mm
Lengde 305 mm

Spesifikasjoner

Fôret Nei

Farge Transparent

Størrelse 9, 9,5

Materiale Nitril

EAN 10076490493780

Anbefalt