Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch PAII 52 APTArt.nr: 2300563

Bosch
Sagblad
metall, 52 x 50 mm
Beskrivelse
Art.nr: 2300563
Sagblad som gir presisjonssaging ved arbeid med herdet metall. Det har hardmetalltenner av høy kvalitet som sager i slipende og harde materialer med maksimal slitestyrke.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 2300563
Sagblad som gir presisjonssaging ved arbeid med herdet metall. Det har hardmetalltenner av høy kvalitet som sager i slipende og harde materialer med maksimal slitestyrke.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch Starlock PAII 52 APT MultiMax er et sagblad som gir presisjonssaging ved arbeid med herdet metall. Det har hardmetalltenner av høy kvalitet som sager i slipende og harde materialer med maksimal slitestyrke. Bladets avrundede skjæreegg (Curved-Tec) med en bredde på 52 mm øker bærekraften ved å hindre tannbrudd samtidig som den gir ekstra bred presisjonsstikkssaging i metall og slipende materiale uten bruddanvisninger og delaminering. Bladet sager i plate, slipende materialer som epoksy, glassfiber, karbonfiber, gipsplater, fibersementplater og fiberarmert plast.

Starlock Plus-systemet muliggjør en svært rask, dyp og allsidig stikksaging. Starlock Snap-In-festet gjør det dessuten mulig å bytte blad på mindre enn tre sekunder uten at du trenger å røre bladet. Festets spesielle og svært nøyaktige tredimensjonelle kobling mellom maskinen og tilbehøret gir høyeste mulige kraftoverføring. Sagbladet kan brukes med alle Starlock Plus- og Starlock Max-multiverktøy.
  • 52 x 50 mm
  • For saging i metall
  • Passar alle Starlock Plus- og Starlock Max-elektroverktøy

Spesifikasjoner

EAN 3165140904254

Garanti

Forleng din garanti med Bosch PRO360Gratis forlenging på dine Bosch Professional elektriske verktøy fra 1 til 3 år. Raskt og helt gratis via service portalen PRO360. Du trenger bare å registrere deg en gang, deretter får du løpene ta del av aktuelle og kommende tilbud. Med den digitale verktøy listen får du en perfekt oversikt over dine verktøy og deres garantier. I tillegg får du tilgang til enda flere tjenester som gjør deg enda mer effektiv. Les mer om Bosch forlenget garanti og registrer din produkt her.

Anbefalt