Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch 2608601713Art.nr: 2300195

Bosch
Støttepute
X-LOCK, hard
Beskrivelse
Art.nr: 2300195
X-LOCK-slipetallerkenen, hard er perfekt til grov sliping (P50 og grovere). Den har ekstra grov konstruksjon med flere spor som øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket, noe som muliggjør kraftig og svært aggressiv sliping.
Prisjakt
256 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
115 mm

Estimert 7-11 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2300195
X-LOCK-slipetallerkenen, hard er perfekt til grov sliping (P50 og grovere). Den har ekstra grov konstruksjon med flere spor som øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket, noe som muliggjør kraftig og svært aggressiv sliping.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK-slipetallerkenen, hard er perfekt til grov sliping (P50 og grovere). Den har ekstra grov konstruksjon med flere spor som øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket, noe som muliggjør kraftig og svært aggressiv sliping. Skivens vinklede overflate gjør den enkel å bruke og gir en ergonomisk slipeposisjon. Den er produsert i glassfiberforsterket termostabil plast og er bestandig mot høye temperaturer og brudd. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte slipetallerkener takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Kan brukes til krevende oppgaver takket være ekstra grov konstruksjon med flere spor som øker kontakttrykket mellom skiven og arbeidsstykket
  • Vinklet overflate gjør den enkel å bruke og gir en ergonomisk slipeposisjon
  • Bestandig mot høye temperaturer og brudd takket være materiale i glassfiberforsterket termostabil plast


Tekniske data:  
Diameter 115 mm

Spesifikasjoner

EAN 3165140938495

Anbefalt