Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Milwaukee HOLE DOZER NO. 10Art.nr: 3110366

Milwaukee
Hullsagsett
13 deler
Beskrivelse
Art.nr: 3110366
Milwaukee hullsagsett er et hullsagsett med 9 hullsager og 4 tilbehør. 3,5-tanndesign med en positiv 10-graders vinkel gir raskere og mer aggressiv saging.
Prisjakt
2 000 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes tirsdag 2. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3110366
Milwaukee hullsagsett er et hullsagsett med 9 hullsager og 4 tilbehør. 3,5-tanndesign med en positiv 10-graders vinkel gir raskere og mer aggressiv saging.

Produktinformasjon

Egenskaper

Milwaukee hullsagsett er et hullsagsett med 9 hullsager og 4 tilbehør. 3,5-tanndesign med en positiv 10-graders vinkel gir raskere og mer aggressiv saging. Forbedret varmeavledning hjelper tennene å holde seg skarpe lenger. Dypere krager bidrar til mer effektiv fjerning av materiale og forhindrer blokkeringer og varmeoppbygging. Spesialformet tannvinkel resulterer mindre risiko for å sette seg fast på tynnere materiale. Vekslende tenner for å minimere striper og friksjon. Krever mindre kraft – dette oppnås gjennom kombinasjonen av den aggressive tanngeometrien og effektiv fjerning av materiale, noe som resulterer i at det trengs mindre kraft ved boring.

Matrix II høyhastighetsstål i tennene. Matrix II-stål inneholder 8% kobolt som gjør at tennene kan beholde den opprinnelige tannhardheten selv ved høye arbeidstemperaturer når de brukes i metall. Bi-metallkonstruksjon – høyhastighets ståltenner er lasersveiset til en lavlegert stålkropp. Tennene blir deretter vakuumherdet til 65 HRC ved en temperatur på 600 °C for å gi maksimal holdbarhet og levetid. På grunn av den høye slitestyrken til Matrix II stål er disse hullsagene ideelle for å bore hull i vanskelige og harde materialer som rustfritt stål og syrefast stål samt mykere materialer som tre.

Hullsagens 1,27 mm tykke stål gjør hullsagens kropp stiv. Dette for å opprettholde formen, men det resulterer også i innebygd elastisitet. Effektiv boredybde er 41 mm.

Utformingen av bakeplaten er konstruert med tykt stål slik at hullet ikke blir større over tid. 4 drivhull for enklere bruk av adapter. Perfekt produsert avrundet bakplate for bedre sentrering, spesielt ved boring i større diametre. Diagonale plugginnganger for jevn fjerning av overflødig materiale.

Den perfekte løsningen for å bore hull i alle materialer: Stål opp til 1000 N/mm² styrke. Rustfritt stål og syrefast stål. Ikke-jernholdige materialer. Støpejern. Aluminium. Tre. Trefiber. Gips. PVS.
  • Ustoppelig holdbarhet i de mest krevende bruksområdene
  • Teknisk produksjon av høy kvalitet betyr rotasjonssikkerhet
  • Kan brukes både for hånd og søylebor (kun manuelt)

Leveringsomfang

  • 9 stykk Hullsager: Ø 22, 25, 32, 41, 51, 60, 73, 83, 105 mm
  • 1 stykk Adapter for hullsager, Ø 14 - 30 mm
  • 1 stykk Adapter for hullsager, Ø 32 - 152 mm
  • 2 stykk pilotbor, 1/8" sekskantnøkkel

Spesifikasjoner

EAN 4058546326333

Anbefalt