Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch 18V GDX/GSRArt.nr: 3110228

Bosch
Verktøysett
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3110228
Dette verktøysettet kombinerer en slagskrutrekker og en muttertrekker for å forenkle og dekke flere oppgaver med smidighet.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 3110228
Dette verktøysettet kombinerer en slagskrutrekker og en muttertrekker for å forenkle og dekke flere oppgaver med smidighet.

Produktinformasjon

Egenskaper

Dette verktøysettet kombinerer en slagskrutrekker og en muttertrekker for å forenkle og dekke flere oppgaver med smidighet.

Bosch GSR 18V-60 C er en 18V drill som du kan styre med smarttelefonen din ved hjelp av Simply Connected bluetooth-modulen. Verktøyet har en kraftig børsteløs kullmotor og 13 mm chuck som gjør det slitesterkt og holdbart. For å vedlikeholde batteriet lenge har det Bosch Electronic Cell Protection som beskytter batteriet mot overlading, overoppheting og dyp utladning. De innovative CoolPack-batteriene gir optimal varmeavledning og forlenger dermed levetiden med opptil 100 %. Det elektroniske motorvernet (Electronic Motor Protection) beskytter motoren mot overbelastning og gir den lang levetid.

Med et dreiemoment på 60Nm og opptil 1900 o/min. Høy effekt og tilpassede verktøyinnstillinger i Toolbox-appen. For å beskytte deg og verktøyet slår det seg av hvis det plutselig roterer rundt borakslene. Innebygd LED-belysning med LED-lysfunksjon som lyser opp arbeidsplassen selv i mørke rom. Praktisk belteklips, slik at du kan henge maskinen på beltet eller på stigen. Komfortabel håndtering takket være det korte hodet og det nydesignede håndtaket. Bormaskinen har også en monterbar bitsholder som gir enkel transport og oppbevaring av bits på maskinen

Bosch GDR 18V-200 er en 18V batterinøkkel med utmerket kraft/størrelse-forhold med ¼" bitsholder. Med en hodelengde på 126 mm, den passer her den batteridrevne slagdriveren selv på trange steder. GDR 18V-200 er utstyrt med en børsteløs motor for et sterkt tiltrekkingsmoment på 200 Nm, et bruddmoment på 350 Nm, utmerket batterilevetid og lang levetid. For bedre kontroll over hastighet og dreiemoment, denne trådløse slagdriveren en variabel hastighetsutløser.

Beregnet for å stramme og fjerne skruer ved arbeid i metallplater, metall og tre. Verktøyet er utstyrt med elektronisk cellebeskyttelse (ECP), et LED-lys og en belteklips for å lette arbeidet. Den har en kompakt hodelengde på 126 mm for arbeid på trange steder. Til tross for sin kompakte størrelse gir den et sterkt tiltrekkingsmoment på 200 Nm og 350 Nm dreiemoment.


Kompatibilitet Bosch Professional - Maskiner og tilbehør som batterier og ladere fra Bosch Professional er kun kompatible med andre produkter i samme serie, det vil si den blå Bosch Professional-serien. Det betyr at du ikke kan bruke blå Bosch-produkter sammen med produkter fra den grønne Bosch DIY-serien.

18 V 2-paks verktøysett bestående av kombinasjonsmuttertrekker GDR 18V-200 og bor-/driver GSR 18V-60. Leveres i L-CASE med 2 x 4,0 Ah batterier og GAL 18V-40.

Leveringsomfang

  • 1 stykk GDR 18V-200 Profesjonell muttertrekker
  • 1 stykk GSR 18V-60 C Profesjonell skrutrekker
  • 2 stykk batterier GBA 18V 5.0Ah
  • 1 stykk hurtiglader GAL 18V-40 Professional
  • 1 stykk L-veske

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Veske inkludert Ja

Batteri inngår Ja

EAN 4059952596761

Anbefalt