Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Elma X360Art.nr: 3071160

Elma
Linjelaser
Beskrivelse
Art.nr: 3071160
Teknologi med grønt laserlys som gir ekstra tydelig oppmerking. Robust IP54 for bruk i alle miljøer.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 3071160
Teknologi med grønt laserlys som gir ekstra tydelig oppmerking. Robust IP54 for bruk i alle miljøer.

Produktinformasjon

Egenskaper

Teknologi med grønt laserlys som gir ekstra tydelig oppmerking. Robust IP54 for bruk i alle miljøer. Øynene våre er opp til 4 gånger mer følsom i det grønne området, i forhold til klassiske røde linjelasere, noe som dramatisk øker synligheten til linjene, både innendørs og utendørs. Dette betyr at du nå får perfekte påslagsmuligheter selv på lange avstander, og du trenger ikke mer å tegne linjer på vegger, gulv og tak, når du skal installere kjøkken, henge hyller og lamper, nivå rørinstallasjoner, etc.

Elma Laser x360 viser individuelt, to eller tre stk. 360° linjer, for full påslag i alle 3 dimensjoner, hele veien rundt instrumentet. Raskt og enkelt, og du har begge hender fri for arbeid. Alt du trenger å gjøre er å plassere laseren og slå den på.

Er selvnivellerende. Hvis avviket er for stort for selvnivellering, blinker laseren kraftig for å unngå feil. I tillegg til horisontale og vertikale linjer, kan du også lage rette linjer i laugvinkler - det er perfekt for eksempel når du måler trapper, etc. Låsefunksjonen deaktiverer selvnivelleringen, og skråvinkelen stilles enkelt inn, for eksempel ved å plassere instrumentet på et standard kamerastativ eller den medfølgende magnetiske vinkeladapteren.Når instrumentet er låst, indikeres det med en kort blink ca. hvert tredje sekund, slik at du ikke tror linjene er i vertikale- og horisontale. Som en ekstra sikkerhet kan ikke Elma laser x360 slås av når transportlåsen er frakoblet, noe som sikrer innsiden av instrumentet mot transportskader, noe som ellers pleier å være den vanligste feilen på linjelasere.

Leveringsomfang

  • Batteri, oppladbar Li-Ion, 4,2V, 5200mAh
  • 230V strømadapter/lader
  • Manual
  • Magnetisk feste
Tekniske data​ 
Rekkevidde visuellOpp til 45m ber. på lysforholdet
Vertikal nøyaktighet±3mm@10m
Horisontell nøyaktighet±3mm@10m
Selvnivellering≤4˚
Selvnivelleringstid≤5s
LaserKlasse II 510nm, 40mW
Montagegjenge1/4 och 5/8 tom
Batterilevetid≥5t @ 3 linjer
KapslingsklasseIP54
Dimensjoner85x120x130mm

Spesifikasjoner

Låsefunksjon Ja

Laserfarge Grønn

Stativgjenger 1/4 Tommers, 5/8 Tommers

EAN 5706445677016

Anbefalt