Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena AquaZoom LArt.nr: 2970508

Gardena
Vannspreder
Beskrivelse
Art.nr: 2970508
Oscillerende vannspreder for flater på mellom 28 og 350 m². Leverer jevn vanning av hagen og hindrer dessuten pøldannelse. Mulig å stille inn rekkevidden (7–21 m), bredden (4–17 m) og vannstrømmen, alt etter behovene for akkurat din gressmatte.
Prisjakt
694 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 22. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2970508
Oscillerende vannspreder for flater på mellom 28 og 350 m². Leverer jevn vanning av hagen og hindrer dessuten pøldannelse. Mulig å stille inn rekkevidden (7–21 m), bredden (4–17 m) og vannstrømmen, alt etter behovene for akkurat din gressmatte.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA AquaZoom L er en oscillerende vannspreder ment for flater på mellom 28 og 350 m². Her er det naturligvis uhyre viktig at hagen får en jevn vanning. Vannsprederen oppfyller både dette og mange andre krav. Den jevne vanningen hindrer dessuten pøldannelse. Nyt hver lille del av sommeren. Det er enkelt og intuitivt å håndtere AquaZoom L. Bruk reguleringen for å stille inn rekkevidden (7–21 m), bredden (4–17 m) og vannstrømmen, alt etter behovene for akkurat din gressmatte. Du kan til og med velge å bare vanne til den ene siden, slik at vannet havner nøyaktig der du vil ha det.

Vannsprederens ekstra brede støtteføtter gjør at den står jevnt på bakken. Dessuten er den stabilt bygd med materiale av høyeste kvalitet, noe som innebærer at AquaZoom L tåler både frost og UV-stråling. Det enkle vedlikeholdet bidrar til å sikre jevn og høy ytelse. Blant annet er et rustfritt metallfilter innebygd i vannkoblingen for å hindre at smusspartikler tar seg inn i sprederen. Du trenger bare å vri på koblingen for å komme til filteret. Rengjør det ved å skylle av det under rennende vann. Sprøytemunnstykkene på AquaZoom L er også enkle å rengjøre siden de er produsert av mykplast. Du fjerner eventuelle kalkavleiringer ved helt enkelt å tørke av munnstykkene med fingeren.
  • Munnstykkene på AquaZoom L sikrer jevn og nøyaktig vanning av gressmatter mellom 28 til 350 m² – Den jevne vanningen hindrer pøldannelse
  • Det tar bare noen få trinn å montere den oscillerende vannsprederen for hånd og koble den til en slange
  • Bruk skyvereguleringen og still inn området (7–21 meter) og typen vanning
  • Det er mulig å vanne bare den ene siden (venstre eller høyre) i stedet for å vanne begge sidene samtidig
  • Spredningen kan også stilles inn til valgfri bredde, på mellom 4 og 17 meter
  • Det holdbare materialet i AquaZoom L beskytter den oscillerende sprederen mot så vel lave temperaturer som solens UV-stråler
  • AquaZoom L har et rustfritt metallfilter som hindrer at smusspartikler kommer inn i den oscillerende vannsprederen
  • Ettersom sprøytemunnstykkene er av myk plast, kan du enkelt fjerne kalkavleiringer ved å tørke av dem med fingrene
  • Ekstra brede støtter og metallkomponenter gjør at AquaZoom L alltid står jevnt på gressmatten

Spesifikasjoner

EAN 4078500048118

Anbefalt