Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena AquaBloomArt.nr: 2970419

Gardena
Ferievanning
Beskrivelse
Art.nr: 2970419
Ferievanning for balkonger og terrasser. Dine balkong- og altanplanter er i gode hender. Systemet er helt solcelledrevet, kranløst og ledningsløst og trenger altså verken vannkran eller tilgang til elektrisitet. Et komplett vanningssystem som består av tre enheter i en.
Prisjakt
1 538 kr
inkl. MVA
9 stk på lager | Sendes tirsdag 2. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2970419
Ferievanning for balkonger og terrasser. Dine balkong- og altanplanter er i gode hender. Systemet er helt solcelledrevet, kranløst og ledningsløst og trenger altså verken vannkran eller tilgang til elektrisitet. Et komplett vanningssystem som består av tre enheter i en.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA AquaBloom er ferievanning for balkonger og terrasser. Med GARDENA AquaBloom er dine balkong- og altanplanter i gode hender – hele utesesongen og uten at du engang trenger å være der. Vanningssystemet trenger verken vannkran eller tilgang til elektrisitet i hagen eller på altanen. Det er helt solcelledrevet, kranløst og ledningsfritt. Du trenger bare en ekstra bøtte så er alt klart. AquaBloom er et komplett vanningssystem som består av tre enheter i en. Systemet inneholder en pumpe for å pumpe opp vann, en kontrollenhet for å angi vanningstider og et solcellepanel som forsyner de medfølgende oppladbare batteriene med strøm. Ved hjelp av de 14 forhåndsinnstilte vanningsprogrammene kan du styre vanningen av opptil 20 planter ved hjelp av trykkutjevnende dråpefordelere. Hver dråpefordeler rommer opptil 300 ml. Ikke glem å utnytte den praktiske og fleksible plasseringen av AquaBloom. Velg et solfylt sted for kontrollenheten. Heng den på en krukke, still den på et bord eller fest den på veggen. AquaBloom er enkel å installere og krever ingen verktøy!

Slipp tidkrevende vanning og nyt en balkong eller altan fylt av vakre, velstelte planter og blomster hele utesesongen – uansett hvor lenge du er bortreist.
  • Det eneste du trenger for å kjøre AquaBloom, er sollys. Så snart solen skinner, lades solpanelet.
  • 3-i-1-hovedenheten består av en pumpe som mater frem vann, en kontrollenhet som angir vanningsplanen og et solpanel som lader de medfølgende ladbare batteriene.
  • Denne pakken inneholder alt du trenger og er enkel å installere. Til og med de ladbare batteriene følger med
  • AquaBloom kan ta hånd om opptil 20 planter Du kan angi hvor ofte og hvor lenge du vil vanne ved å velge noen av de 14 forhåndsinnstilte vanningsprogrammene.
  • AquaBloom er svært fleksibelt og kan tilpasses etter balkongen eller terrassen. Du kan plassere hovedenheten på valgfritt solfylt sted på uteplassen, enten stående på et bord, i en blomsterkrukke eller fast på veggen.
  • Høykvalitative Micro-drip-komponenter garanterer jevn vanndistribusjon gjennom trykkutjevnende dråpespreder.
  • Enheten for AquaBloom har en fleksibel plassering og kan tilpasses etter behov.

Spesifikasjoner

EAN 4078500049481

Anbefalt