Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena Comfort 5000/5 EcoArt.nr: 2970352

Gardena
Hydroforpumpe
Beskrivelse
Art.nr: 2970352
Hydroforpumpe med en effekt på 1100 W og en maksimal leveringskapasitet på 4500 l/h, som gjør det enkelt å lagre energi. Den distribuerer billig regnvann, fra f.eks. regntønner, brønner eller cisterner, til huset og hagen helt automatisk.
Prisjakt
4 616 kr
inkl. MVA
1 stk på lager | Sendes mandag 22. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2970352
Hydroforpumpe med en effekt på 1100 W og en maksimal leveringskapasitet på 4500 l/h, som gjør det enkelt å lagre energi. Den distribuerer billig regnvann, fra f.eks. regntønner, brønner eller cisterner, til huset og hagen helt automatisk.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA Comfort 5000/5 er en hydroforpumpe med en effekt på 1100 W og en maksimal leveringskapasitet på 4500 l/h, som gjør det enkelt å lagre energi. Den distribuerer billig regnvann, fra f.eks. regntønner, brønner eller cisterner, til huset og hagen helt automatisk. For eksempel kan du bruke vann fra hydroforpumpen til spyling av toalettet, til vaskemaskinen eller til vanning av hagen. Avhengig av forskjellige vannbehov slås hydroforpumpen av og på automatisk og er dermed veldig billig i drift. Også eco-posisjonen med trinnløs justering sparer opptil 15 % energi sammenlignet med normal drift. Det gjør det skånsomt for både lommeboken og miljøet. Garantert sikkerhet takket være det innebygde tørrkjøringsvernet med varsellampe: hydroforpumpen slås av automatisk når pumpen tørrkjøres. Skulle en pumpe bli overopphetet når væskestrømmen reduseres, finnes det et overopphetingsvern gjennom en automatisk utkoblingsfunksjon.

Den store tanken på 24 liter er vedlikeholdsfri i 5 år. I løpet av denne tiden trenger ikke membranen å byttes eller luften etterfylles. GARDENA hydroforpumpe har et innebygd seriemontert forfilter som beskytter pumpeenheten mot smuss og sand. Dessuten har den en tilbakeslagsventil, noe som betyr at den enkelt kan settes i drift, slås av eller stilles inn på «manuell» eller «automatisk» ved hjelp av multifunksjonsvrideren. Den store påfyllingsåpningen og lufteventilen sikrer en rask og problemfri driftsstart. Selvsugsfunksjonen er optimert takket være tilbakeslagsventil med automatisk justering. Dessuten overvåker et overopphetingsvern den kontinuerlige og problemfrie driften av den vedlikeholdsfrie kondensatormotoren. På trykksiden kan du bruke tre forskjellige forbindelsesmuligheter avhengig av behov eller bruke dem individuelt for å kjøre flere enheter samtidig. Tøm pumpen ved hjelp av tappeskruen før den første frosten.

Med sin velkonstruerte teknikk, sine materialer i toppkvalitet og sin kompakte, plassbesparende design vinner hydroforpumpen mange kunders tillit. Manometeret og trykkdetektoren er innebygd, noe som sparer plass og gir et rent inntrykk. Saltvann, aggressive og lettantennelige stoffer og matvarer må ikke brukes i pumpen. Som tilbehør fra GARDENA finnes fjærmonterte gummiføtter som gjør at hydroforpumpen går enda stillere (inngår ikke).
  • Eco-posisjonen med trinnløs justering lagrer opptil 15 % energi sammenlignet med normal drift
  • Automatisk utkoblingsfunksjon: Det blir ingen skader hvis pumpen overopphetes
  • Tanken er vedlikeholdsfri i 5 år: Intet bytte av membranen, luft trenger ikke å fylles på
  • En automatisk tilbakeslagsventil sikrer en optimal selvsugfunksjon og en problemfri drift fra starten
  • Flere enheter kan kobles til samtidig på trykksiden
Tekniske data: 
Effekt
1100 W
Maks. leveringskapasitet
4500 l/h
Maks. trykk
5 bar
Maks. selvsug
8 m
Maks. trykkhøyde head
50 m
Maks. væsketemperatur
35 °C
Kabellengde
1,5 m
Type strømkabel
H07 RNF
Elektrisk kapslingsgrad
IP X4
Vekt
17,5 kg

Spesifikasjoner

Watt 1100 W

Kabellengde 1.5 m

EAN 4078500175500

Anmeldelser

Anbefalt