Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Habanero BBQ Kamado PicknickArt.nr: 3103929

Habanero BBQ
Kullgrill
XS, svart, 27 cm
Beskrivelse
Art.nr: 3103929
Den minste kamado-grillen på Habanero, laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse for båten, bobilen eller som et supplement til de større Habanero-grillen
Prisjakt
3 499 kr
inkl. MVA

Estimert 9-13 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3103929
Den minste kamado-grillen på Habanero, laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse for båten, bobilen eller som et supplement til de større Habanero-grillen

Produktinformasjon

Egenskaper

Habanero Kamado Picnic er den minste kamado-grillen på Habanero, laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse for båten, bobilen eller som et supplement til de større Habanero-grillene. Takket være designet er det enkelt å kontrollere temperaturen i kamado-grillen og få en jevn varmefordeling gjennom hele steketiden.

Konstruksjon som beholder varmen
At kamado-grillen er laget av keramikk gjør at den egner seg til bruk hele året, til og med på vinteren. Keramikken gjør også at denne kamado-grillen aldri blir spesielt varm på utsiden, noe som reduserer risikoen for brannskader under matlagingen. Kamado Picknick er et perfekt valg for å grille i båten eller bobilen. En grill som fremhever smakene til grillfavorittene og gir muligheter til å utforske og prøve noe nytt.

Matlagingsteknikker
Takket være designet og skorsteinseffekt varmes kamado-grillen opp veldig raskt. Det er enkelt å enten steke/grille noe veldig varmt eller bruke grillen som en steinovn, perfekt til å bake pizza eller brød. På grunn av dette kreves det svært lite karbon for å komme opp og opprettholde en stabil ønsket temperatur. Du kan bake alt som vanligvis ville blitt bakt i en vanlig ovn, alt fra pizza til dessertpaier og brød. Habanero Kamado er også perfekt for røyking, med ved, flis eller trespon. Det er kun for å minimere luftinntaket når grillen har nådd ønsket temperatur og enkelt tilsette f.eks. røykspon eller treflis ved å åpne det lett tilgjengelige innløpet foran. Denne metoden brukes oftest til litt seigere kjøtt som tilberedes sakte på svak varme, f.eks. pulled pork, biff eller ribbe.

Lavt forbruk av kull
Forbruket av kull i en Habanero Kamado er lavt og det er også mulig å begrense lufttilførselens lukke kullen helt og senere gjenbruke den slukkede grillen ved et annet tilfelle.
  • 75° til 450°
  • Grilloverflate 27 cm
Tekniske data​ 
Vekt22 kg
Dimensioner54×55×55 cm
BrenselKull
FargeSvart

Spesifikasjoner

Farge Svart

EAN 7350007430014

Anbefalt