Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Habanero BBQ Kamado MediumArt.nr: 3103923

Habanero BBQ
Kullgrill
M, rød, 40 cm
Beskrivelse
Art.nr: 3103923
En fleksibel kamado-grill i litt mindre format laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse hvis du skal grille for familien
Prisjakt
9 194 kr
inkl. MVA

Estimert 11-13 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3103923
En fleksibel kamado-grill i litt mindre format laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse hvis du skal grille for familien

Produktinformasjon

Egenskaper

Habanero Kamado Medium er en fleksibel kamado-grill i litt mindre format laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse hvis du skal grille for familien. Takket være designet er det enkelt å kontrollere temperaturen i kamado-grillen og få en jevn varmefordeling gjennom hele steketiden.

Konstruksjon som beholder varmen
At kamado-grillen er laget av keramikk gjør at den egner seg til bruk hele året, til og med på vinteren. Keramikken gjør også at denne kamado-grillen aldri blir spesielt varm på utsiden, noe som reduserer risikoen for brannskader under matlagingen. Kamado Medium er et perfekt valg for grilling til familien. En grill som løfter fram smakene. Flytt matlagingen fra kjøkkenet til hagen med Habanero Kamado og unn deg grillfavorittene – eller utforsk og prøv noe nytt.

Matlagingsteknikker
Takket være designet og skorsteinseffekt varmes kamado-grillen opp veldig raskt. Det er enkelt å enten steke/grille noe veldig varmt eller bruke grillen som en steinovn, perfekt til å bake pizza eller brød. På grunn av dette kreves det svært lite karbon for å komme opp og opprettholde en stabil ønsket temperatur. Du kan bake alt som vanligvis ville blitt bakt i en vanlig ovn, alt fra pizza til dessertpaier og brød. Indirekte grilling er sannsynligvis den vanligste måten å lage mat på en kamado-grill. Til denne metoden brukes deflektorsteinene og varmen spres rundt og maten varmes jevnt opp under matlagningsperioden. Direkte grilling brukes hovedsakelig for raske og jevne resultater, også for raskt å f.eks. sote en laks eller gi en fin sprø overflate på et kjøttstykke. Med denne metoden bruker man ikke deflektorsteinene, men griller maten rett over de glødende kullene. Habanero Kamado er også perfekt for røyking, med ved, flis eller trespon. Det er kun for å minimere luftinntaket når grillen har nådd ønsket temperatur og enkelt tilsette f.eks. røykspon eller treflis ved å åpne det lett tilgjengelige innløpet foran. Denne metoden brukes oftest til litt seigere kjøtt som tilberedes sakte på svak varme, f.eks. pulled pork, biff eller ribbe.

Lavt forbruk av kull
Forbruket av kull i en Habanero Kamado er lavt og det er også mulig å redusere lufttilførselen for å slukke grillen helt. Du kan senere gjenbruke det slukkede kullet på et annet tidspunkt. Habanero Kamado Medium leveres med 2 sidebord i bambus, ekte 2-delt rustfri grill og holder til gryte.
  • 75° til 450°
  • Grilloverflate 40 cm
  • Justerbar høyde på grillristen
  • Lufttilførsel justerbar
  • Sidebord som kan slås ned

Leveringsomfang

  • 2 stykker sidebord i bambus
  • 1 stykk 2-delt rist i rustfritt stål
  • 1 stykk holder for gryte
Tekniske data​ 
Vekt65 kg
FargeRød
BrenselKull
MaterialeKeramikk, SS304 Stål
MatlagningsmetodeBaking, Grilling, Røyking
Utstyr2 stykk sidebord i bambus, Benstativ i svartlakkert rustfritt stål, Delbar grillrist i ekte rustfritt stål (5 mm), Store hjul, Termometer i lokket, Toppventil i aluminium

Spesifikasjoner

Farge Rød

EAN 7350007430052

Anbefalt