Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Habanero BBQ Kamado LargeArt.nr: 3103909

Habanero BBQ
Kullgrill
L, svart, 47 cm
Beskrivelse
Art.nr: 3103909
En kraftfull kamadogrill laget av slitesterk keramikk og førsteklasses rustfritt stål med kapasitet til å grille til flere. Takket være konstruksjonen, keramikkens isolasjon og de enkle kontrollene for lufttilførsel er det veldig enkelt å kontrollere temperaturen på kamado-grillen og det gir en jevn varmefordeling gjennom hele steketiden.
Prisjakt
11 995 kr
inkl. MVA

Estimert 8-11 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3103909
En kraftfull kamadogrill laget av slitesterk keramikk og førsteklasses rustfritt stål med kapasitet til å grille til flere. Takket være konstruksjonen, keramikkens isolasjon og de enkle kontrollene for lufttilførsel er det veldig enkelt å kontrollere temperaturen på kamado-grillen og det gir en jevn varmefordeling gjennom hele steketiden.

Produktinformasjon

Egenskaper

Habanero Kamado Large er en kraftfull kamadogrill laget av slitesterk keramikk og førsteklasses rustfritt stål med kapasitet til å grille til flere. Takket være konstruksjonen, keramikkens isolasjon og de enkle kontrollene for lufttilførsel er det veldig enkelt å kontrollere temperaturen på kamado-grillen og det gir en jevn varmefordeling gjennom hele steketiden.

Konstruksjon som beholder varmen
At kamado-grillen er laget av keramikk gjør at den egner seg til bruk hele året, til og med på vinteren. Keramikken gjør også at denne kamado-grillen aldri blir spesielt varm på utsiden, noe som reduserer risikoen for brannskader under matlagingen. Kamado Large er et perfekt valg for de som ikke vil begrense matlagingen. En grill som fremhever de gode smakene. Flytt matlagingen fra kjøkkenet til hagen med Habanero Kamado og unn deg grillfavorittene – eller utforsk og prøv noe nytt.

Matlagingsteknikker
Takket være designet og skorsteinseffekt varmes kamado-grillen opp veldig raskt. Det er enkelt å enten steke/grille noe veldig varmt eller bruke grillen som en steinovn, perfekt til å bake pizza eller brød. Det betyr også at det kreves svært lite karbon for å komme opp og opprettholde en stabil ønsket temperatur. Du kan bake alt som vanligvis ville blitt bakt i en vanlig ovn, alt fra pizza til dessertpaier og brød. Indirekte grilling er sannsynligvis den vanligste måten å lage mat på en kamado-grill. Til denne metoden brukes deflektorsteinene og varmen spres rundt og maten varmes jevnt opp under matlagningsperioden. Direkte grilling brukes hovedsakelig for raske og jevne resultater, også for raskt å f.eks. sote en laks eller gi en fin sprø overflate på et kjøttstykke. Med denne metoden bruker man ikke deflektorsteinene, men griller maten rett over de glødende kullene. Habanero Kamado er også perfekt for røyking, med ved, flis eller trespon. Det er kun for å minimere luftinntaket når grillen har nådd ønsket temperatur og enkelt tilsette f.eks. røykspon eller treflis ved å åpne det lett tilgjengelige innløpet foran. Denne metoden brukes oftest til litt seigere kjøtt som tilberedes sakte på svak varme, f.eks. pulled pork, biff eller ribbe.

Lavt forbruk av kull
Forbruket av kull i en Habanero Kamado er lavt og det er også mulig å redusere lufttilførselen for å slukke grillen helt. Du kan senere gjenbruke det slukkede kullet på et annet tidspunkt. Habanero Kamado Large leveres med 2 sidebord i bambus, et ekte 2-delt rustfritt stålgitter, 2-delte deflektorsteiner og holder til gryte. Kamado Large kommer også med meshpakke og låsing for å sikre at grillen alltid holder seg tett.
  • 75 ° til 450 °
  • Grilloverflate 47 cm
  • Justerbar høyde på grillristen
  • Lufttilførsel justerbar
  • Sidebord som kan slås ned

Leveringsomfang

  • 2 stykk sidebord i bambus
  • 1 stykk 2-delt rist i rustfritt gitter
  • 1 stykk 2-delt deflektorstein
  • 1 stykk holder for gryte
Tekniske data​ 
Vekt106 kg
MaterialeKeramikk, SS304
FargeSvart
MatlagningsmetodeRøyking, baking, grilling
UtstyrBenstativ i svartlakkert rustfritt stål, store hjul, 2 sidebord i bambus

Spesifikasjoner

Farge Svart

EAN 7350007430069

Anbefalt