Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena SILENO lifeArt.nr: 3126375

Gardena
Robotgressklipper
for 700 m²
Beskrivelse
Art.nr: 3126375
GARDENA SILENO life er en kraftfull robotgressklipper for plener opp til 700 m². Stillegående, allsidig og smart designet. Gressklipperen er ideell for mellomstore plener og kombinerer en høy ytelse og presist resultat med komfortabel klipping.
Prisjakt
11 666 kr
inkl. MVA

Beregnet 22.04.2024 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126375
GARDENA SILENO life er en kraftfull robotgressklipper for plener opp til 700 m². Stillegående, allsidig og smart designet. Gressklipperen er ideell for mellomstore plener og kombinerer en høy ytelse og presist resultat med komfortabel klipping.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA SILENO life er en kraftfull robotgressklipper for plener opp til 700 m². Stillegående, allsidig og smart designet. Gressklipperen er ideell for mellomstore plener og kombinerer en høy ytelse og presist resultat med komfortabel klipping. Begynn med å ta opp smarttelefonen og åpne GARDENA Bluetooth-appen hvor du kontrollerer og justerer størrelsen på plenen, ønskede klippedager og ønsket starttidspunkt. GARDENA Bluetooth-appen guider deg gjennom den første installasjonen trinn for trinn. Robotgressklipperen setter opp en tidsplan og er så klar til å begynne å klippe på et blunk. Det er enkelt å enkelt kontrollere SILENO life via Bluetooth fra opptil 10 m unna. Robotgressklipperen fungerer som den optimale gressklipperen, og GARDENA Bluetooth-appen bruker planleggingsassistenten for å gi hagen din den pleien den trenger.

Denne gressklipperen er av høyeste klasse med lavt støynivå på kun 57 dB(A) takket være en spesielt stillegående motor. Du og naboene dine kan derfor slappe av i hagen selv om roboten er i gang. Den sofistikerte CorridorCut styrer klipperen mens du arbeider i trange rom og trange hjørner på kun 60 centimeter i bredden uten problemer. CorridorCut vil også veilede roboten din til å håndtere vanskeligere deler av plenen. Veiledet av SensorControl vurderer roboten selv hvor ofte plenen din trenger klipping og slår seg av i takt med gressveksten. Den smarte hagehjelperen vil klippe gresset så effektivt som mulig. SILENO klipper plenen uansett vær, regn eller solskinn. Den smarte robotgressklipperen oppdager også om bakken er frossen, roboten stopper deretter programmet til bakken har tint. Begrensningskabelen indikerer for klipperen hvilket område av hagen som skal klippes. På samme måte leder guidekabelen robotgressklipperen pålitelig og helautomatisk rundt alle klippeområder. Gressklipperen har ingen problemer med å passere gjennom trange rom, heller ikke over skråninger eller stigninger på opptil 35 prosent. Når jobben er gjort, går den hardtarbeidende klipperen tilbake til ladestasjonen igjen. Den er helt automatisk, og gir deg mer tid til å fokusere på tingene du elsker i hagen. SILENO kan enkelt rengjøres med hageslange.

*For å bruke GARDENA Bluetooth-appen og funksjonene til GARDENA Bluetooth-hageverktøyene, må du registrere deg online og opprette en brukerkonto hos GARDENA eller Husqvarna Group.
  • Bluetooth-tilkobling
  • Lavt lydnivå (57 dBA) som ikke forstyrrer deg
  • Gressklipperen er en ekspertnavigator som takler de smaleste plassene og de trangeste hjørnene med pålitelig presisjon
  • Fungerer i all slags vær, regn eller sol
  • gressklipperen klipper alle former for plener, fra enkle til komplekse, inkludert skråninger på opptil 35 prosent
  • Perfekt for mellomstore og komplekse plener
  • Den smarte frostsensoren registrerer temperaturer nær frysepunktet og hopper over klippingen for å beskytte plenen
  • Enkel rengjøring
  • Begrensningskabel bestemmer klippeområdet på en fleksibel, men samtidig pålitelig måte og sørger for at robotgressklipperen kun klipper de angitte områdene
  • Punktklippefunksjonen, som er en type spiralklipping, gjør SILENO-livet ideelt for områder som ellers er vanskelig å nå, for eksempel under trampoliner og hagemøbler

Leveringsomfang

  • 1 stykk Ladestasjon
  • 1 stykk Slyngekabel 200 m
  • 1 stykk Lavspenningskabel 5 m
  • 300 stykker Maljer
Tekniske data​ 
KlippesystemKnivskive med 3 kniver
Klippehøyde, Min-Maks20-50 mm
Skjærebredde22 cm
Dobbel skjæreretningJa
Arbeidskapasitet700 m² ±20%
LadesystemAutomatisk
Maksimal helning innenfor arbeidsområdet35%
Maksimal helling ved grenseslyngen10%
BatteritypeLi-Ion
Typisk ladetid60 min
Normal klippetid på én lading65 min
Gjennomsnittlig energiforbruk ved maksimal bruk4 kWh
App-kontrollertGARDENA Bluetooth App
InformasjonspanelMonoChrome grafisk skjerm 2 ,1"
TimerJa
HåndtakstypeIntegrert
ProgramvareoppdateringUSB
IP-klassifiseringIPX5
Oppfattet lydnivå57 dB(A)
AlarmJa
PIN-kodeJa
LøftesensorJa
HelningssensorJa
Mål (LxBxH)58x39x23 cm
Vekt8,3 kg

Spesifikasjoner

Gressoppsamler Nei

EAN 4078500063524

Anbefalt