Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena ComfortCut Li-18/23Art.nr: 2970147

Gardena
Gresstrimmer
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 2970147
18 V gresstrimmer med en klippebredde på 23 cm. Trimmeren har mange praktiske funksjoner som bidrar til å holde gressmatten under kontroll, også på steder som kan være vanskelige å nå.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 2970147
18 V gresstrimmer med en klippebredde på 23 cm. Trimmeren har mange praktiske funksjoner som bidrar til å holde gressmatten under kontroll, også på steder som kan være vanskelige å nå.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA ComfortCut Li-18/23 er en 18 V gresstrimmer med en klippebredde på 23 cm. Trimmeren har mange praktiske funksjoner som bidrar til å holde gressmatten under kontroll, også på steder som kan være vanskelige å nå. ComfortCut Li-18/23 er utstyrt med et justerbart håndtak og teleskopskaft slik at den kan tilpasses etter brukerens lengde for behagelig arbeid. For enkelt å klippe under en gjenstand kan trimmerhodet vinkles, og den utfellbare plantevernbøylen påser at overhengende planter i kanten av gressmatten beskyttes. Gresstrimmeren har også en kantskjæringsfunksjon som med et knappetrykk tipper trimmerhodet vertikalt for enkel trimming langs kanter. Leveres med batteri og lader.
  • Ekstra håndtak som kan justeres slik at bruken blir ergonomisk riktig
  • Teleskopskaftet kan justeres vertikalt etter brukerens lengde
  • Vinkelen for hodet kan helles og justeres for en arbeidsposisjon på 0, 10 eller 60 grader
  • Utmerket kapasitet takket være de holdbare plastbladene som har en arbeidsflate på 23 centimeter og gir en nøyaktig, effektiv og ren trimming
  • Med det avtakbare plantevernet er blomster og busker godt beskyttet
  • Ved hjelp av kantskjæringsfunksjonen kan du trimme vertikalt og nøyaktig rundt kantene, for eksempel rundt blomsterrabatter og langs ganger og gjerder

Leveringsomfang

  • Batteri
  • Lader
Tekniske data: 
Batterispenning
18 V ~
Klippebredde
23 cm
Vibrasjon
2,5 m/s²
Lydeffektnivå, garantert LWA i dB(A)
88 dB(A)
Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A)
70 dB(A)

Spesifikasjoner

Batteri inngår Ja

EAN 4078500048620

Anbefalt