Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Swim & Fun SolarBoardArt.nr: 2920028

Swim & Fun
Solvarmer
Beskrivelse
Art.nr: 2920028
Solvarmer som gjør at du raskt kan varme opp badevannet i hagebassenget til en behagelig temperatur. Kan øke vanntemperaturen med opptil 5 °C, avhengig av antallet soltimer og solens styrke.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 2920028
Solvarmer som gjør at du raskt kan varme opp badevannet i hagebassenget til en behagelig temperatur. Kan øke vanntemperaturen med opptil 5 °C, avhengig av antallet soltimer og solens styrke.

Produktinformasjon

Egenskaper

Noter at produktet leveres direkte og kommer i et separat kolli. Valg i kassen som levering til ombud eller hente hos oss gjelder ikke på dette produktet.
Med en SolarBoard varmer du raskt badevannet i hagebassenget til en behagelig temperatur. SolarBoard kan øke vanntemperaturen med opptil 5 °C, avhengig av antallet soltimer og solens styrke. Solvarmeren er spesielt egnet for mindre hagebassenger med filtersystemer, og kan settes opp hver for seg eller flere sammen. Støttebena på SolarBoard gir den optimale vinkelen på 30° for å fange så mye av solens varmende stråler som mulig.

Slik fungerer SolarBoard.
Når det kalde vannet ledes gjennom det interne rørsystemet, varmes det opp av solstrålene og ledes deretter tilbake til hagebassenget. Oppvarmingen avhenger av antallet soltimer og styrken på sollys, på samme måte som vannstrømmen.

Bevar varmen om natten og mørke dager.
Vi anbefaler bruk av et omløpssett (1572) og sommerovertrekk med termofunksjon for å minimere varmetapet. Et omløpssett gir deg mulighet til å lede vannet utenfor solvarmeren om natten og mørke dager når solen ikke varmer så effektivt. Hvis det oppvarmede vannet ledes gjennom solvarmeren om natten, kjøles det raskt av, og så må du begynne om fra begynnelsen neste dag.

Det er også en god idé å beskytte vannflaten med et termisk overtrekk for å redusere varmetapene fra overflaten. Og jo mer le du kan gi hagebassenget, desto bedre. Vinden har også en avkjølende effekt på vannet. Ved sammenkobling av flere SolarBoards må du også bruke omløpssettet.
  • 1 SolarBoard per 9000 liter bassengvann
  • Mål angitt i cm: B 75 L 96 H 47
  • Maks. strømning: 6500 l/t
  • Vannvolum: 12 liter. I pakken inngår 2 spennbånd
  • 1 slange 90 cm
  • 1 slange 48 cm

Spesifikasjoner

EAN 5704841010628

Anbefalt