Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Alarmtech ADT 700Art.nr: 3033746

Alarmtech
Testenhet
for AD-serien
Beskrivelse
Art.nr: 3033746
AD 700 er en unik tester for test av detektorer i AD 700-serien. Testeren sender ut et spektrum av signaler med spesielle frekvenser og lydnivåer.
Prisjakt
3 100 kr
inkl. MVA

Estimert 7-8 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3033746
AD 700 er en unik tester for test av detektorer i AD 700-serien. Testeren sender ut et spektrum av signaler med spesielle frekvenser og lydnivåer.

Produktinformasjon

Egenskaper

AD 700 er en unik tester for test av detektorer i AD 700-serien. Testeren sender ut et spektrum av signaler med spesielle frekvenser og lydnivåer. Det akustiske lyden fra ADT 700 som kommer i rommet, tas imot av AD 700 detektoren via en bredbåndsmikrofon. Signalene filtreres, behandles og evalueres. Mikroprosessoren kompenserer for tidlige refleksjoner og velger den beste algoritmen for detektorens plassering for å sikre maksimal detekteringsevne. Lydsignaler gjennomgår dramatiske endringer når de går fra den knuste ruten gjennom rommet frem til detektoren. AD 700 har derfor tre forskjellige innstillinger. Hver innstilling har sin egen algoritme. Med ADT 700-testeren er det mulig å teste hvilken innstilling som er den beste for hver installasjon. Detektoren måler det karakteristiske signalet, og prosessoren gir installatøren en anbefaling om hvilken innstilling som er den beste for hver installasjon. ADT 700 er en unik tester for test av detektorer i AD 700-serien og AD 800-AM. Testeren sender ut et spektrum av signaler med spesielle frekvenser og lydnivåer. Den akustiske lyden fra ADT 700 som oppstår i rommet, tas imot av detektoren via en bredbåndsmikrofon. Signalene filtreres, behandles og evalueres. Mikroprosessoren kompenserer for tidlige refleksjoner og velger den beste algoritmen for detektorens plassering for å sikre maksimal detekteringsevne. Lydsignaler gjennomgår dramatiske endringer når de går fra den knuste ruten gjennom rommet frem til detektoren. Detektorene i AD-serien har derfor tre forskjellige innstillinger, hver og en med sin egen algoritme. Med ADT 700-testeren er det mulig å teste hvilken innstilling som er den beste for hver installasjon. Detektoren måler det karakteristiske signalet, og prosessoren gir installatøren en anbefaling om hvilken innstilling som er den beste for hver installasjon.

Spesifikasjoner

EAN 5901508420039

Anbefalt