Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Norwesco 420251Art.nr: 3028733

Norwesco
Komfyrvakt
for fast tilkobling
Beskrivelse
Art.nr: 3028733
Norwescos komfortvakter selges i komplette sett med alt som trengs for en fungerende løsning. Komfyrvaktene er både lette å installere og særlig lette å bruke.
Prisjakt
4 069 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
400 V, 16 A

Estimert 10-17 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3028733
Norwescos komfortvakter selges i komplette sett med alt som trengs for en fungerende løsning. Komfyrvaktene er både lette å installere og særlig lette å bruke.

Produktinformasjon

Egenskaper

Norwescos komfortvakter selges i komplette sett med alt som trengs for en fungerende løsning. Komfyrvaktene er både lette å installere og særlig lette å bruke. Når komfyrvakten er startet/aktivert, fungerer komfyren akkurat som vanlig. Komfyrtimerens gjenstående tid vises tydelig på det lettleste displayet som plasseres på veggen ved komfyren. Hvis komfyren ikke slås av før timertiden går ut, bryter komfyrvakten strømmen til komfyren, på den måten unngås branner som forårsakes av at komfyren er glemt på ved en feiltakelse. Visse modeller har også såkalt komfyrvakt som supplement til komfyrtimeren, denne øker beskyttelsen ytterligere. Komfyrvakten føler varme på komfyrplaten og bryter strømmen til komfyren hvis om den oppdager temperaturer som er farlig høye. Dette beskytter mot brann gjennom overoppheting, for eksempel matolje som kan begynne å brenne hvis den overopphetes. Når komfyrvakten er installert, men ikke startet/aktivert, slipper komfyrvakten igjennom strøm med liten effekt, dette for at for eksempel klokker, lamper og lignende skal kunne være på når komfyren er i hvilemodus. Komfyrvakten aktiveres, og komfyrtimeren går i gang automatisk når effekten øker, dvs når en komfyrbryter vris til. Gjenstående tid vises i komfyrvaktens display. Komfyrvakten deaktiveres når alle komfyrbrytere er fra. Denne modell av komfyrvakt er særlig egnet til mennesker med psykisk utviklingshemming, demens eller lignende der hukommelse eller oppfattelse er svekket. Hvis du ønsker en komfyrvakt som merkes så lite som mulig, er dette også riktig type å velge siden komfyren brukes akkurat som vanlig uten ekstra håndgrep. SV-serien er forberedt for tilkobling av eksternt utstyr. Dette gjør det mulig å koble til enheter som nøkkelbryter, bevegelsesavsøking, brannalarm osv. Kravet er at bryting og slutting skjer potensialfritt.

Spesifikasjoner

EAN 7394438202512

Anbefalt