Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Norwesco 420201Art.nr: 3027349

Norwesco
Komfyrvakt
fast tilkobling
Beskrivelse
Art.nr: 3027349
Norwescos komfyrtimere selges i komplette sett med alt som trengs for en fungerende løsning. Komfyrtimerne er både lette å installere og særlig lette å bruke.
Prisjakt
4 297 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
400 V, 16 A

Estimert 11-18 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3027349
Norwescos komfyrtimere selges i komplette sett med alt som trengs for en fungerende løsning. Komfyrtimerne er både lette å installere og særlig lette å bruke.

Produktinformasjon

Egenskaper

Norwescos komfyrtimere selges i komplette sett med alt som trengs for en fungerende løsning. Komfyrtimerne er både lette å installere og særlig lette å bruke. Når komfyrtimeren er startet/aktivert, fungerer komfyren akkurat som vanlig. Komfyrtimerens gjenstående tid vises tydelig på det lettleste displayet som plasseres på veggen ved komfyren. Hvis komfyren ikke slås av før timertiden går ut, bryter komfyrvakten strømmen til komfyren, på den måten unngås branner som forårsakes av at komfyren er glemt på ved en feiltakelse. Visse modeller har også såkalt komfyrvakt som supplement til komfyrtimeren, denne øker beskyttelsen ytterligere. Komfyrvakten føler varme på komfyrplaten og bryter strømmen til komfyren hvis om den oppdager temperaturer som er farlig høye. Dette beskytter mot brann gjennom overoppheting, for eksempel matolje som kan begynne å brenne hvis den overopphetes. Når komfyrtimeren er installert, men ikke startet/aktivert, er strømmen til komfyren brutt. Det gjør at komfyren ikke kan slås på ved en feiltakelse for eksempel av et barn som kommer til å vri på en komfyrbryter. Det fungerer som en komfyrlås og gjør at produktet egner seg særlig godt til for eksempel barnehager og i familier med småbarn. For å kunne bruke komfyren starter/aktiverer brukeren komfyrvakten med knappen på displayenheten som sitter på veggen ved komfyren, displayet viser da gjenstående tid. Komfyren brukes deretter som vanlig.

Spesifikasjoner

EAN 7394438202017

Anbefalt