Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Housegard Note HA224WSArt.nr: 2830021

Housegard
Temperaturvarsler
smart, HG Note
Beskrivelse
Art.nr: 2830021
Smart temperaturvarsler som er spesielt utviklet for kjøkken og andre miljøer der matos, røyk og støv kan forårsake falsk alarm. Et supplement til brannvarslere som plasseres i rom der det er kaldt, fuktig eller støvete. Kan sammenkobles med opptil 50 produkter i Housegard Note-familien.
Prisjakt
344 kr
inkl. MVA

Estimert 10-11 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2830021
Smart temperaturvarsler som er spesielt utviklet for kjøkken og andre miljøer der matos, røyk og støv kan forårsake falsk alarm. Et supplement til brannvarslere som plasseres i rom der det er kaldt, fuktig eller støvete. Kan sammenkobles med opptil 50 produkter i Housegard Note-familien.

Produktinformasjon

Egenskaper

Housegard Note HA224WS er en smart temperaturvarsler som er spesielt utviklet for kjøkken og andre miljøer der matos, røyk og støv kan forårsake falsk alarm. Temperaturvarslere brukes som et supplement til brannvarsler og passer for plassering på vaskerommet, loftet, garasjen, kjellerrom og boder der det er kaldt, fuktig eller støvete. Med pausefunksjonen kan du enkelt stille varsleren. Denne temperaturalarmen kan kobles sammen med øvrige produkter i Housegard Note-familien sammen med Housegard Note Hub. Du kan koble sammen opptil 50 stk. i samme system. Med Housegard Note får du varsler fra hjemmet direkte på mobilen.

Smarte varsler med app beskytter hjemmet på avstand
Prinsippet bygger på at du kobler sammen varslene i ett system slik at alle utløser alarm samtidig hvis en varsler utløses. På den måten hører du alarmen uansett hvor i hjemmet brannen starter. Sjansen øker da også for at alle i hjemmet våkner raskt hvis en brann bryter ut om natten. Alle i familien kan være innlogget samtidig og du kan ha flere oppkoblede systemer i appen, f.eks. hjemmet og
sommerhuset.

Housegard Note for Android og iOS kan lastes ned gratis via Google Play og App Store. Installasjonen er enkel og tar bare noen minutter. Housegard Note er et system med en smart brannvarsler og temperaturalarm som forbedrer hjemmets sikkerhet. Housegard Note advarer deg om brann også når du ikke er hjemme via appen som du laster ned til mobilen. Når en brann bryter ut og alarmen utløses, sender brannvarsleren en advarsel i sanntid til smarttelefonen. På den måten kan du iverksette tiltak også når du ikke er hjemme.

Hvis én varsler, varsler alle!
Prinsippet bygger på at du kobler sammen varslene i ett system slik at alle utløser alarm samtidig hvis en varsler utløses. På den måten hører du alarmen uansett hvor i hjemmet brannen starter. Sjansen øker da også for at alle i hjemmet våkner raskt hvis en brann bryter ut om natten.
  • For bruk i campingvogn/bobil, bolig, hytte eller på kontor
  • Varsler ved temperaturalarm og lavt batteri
  • Optisk deteksjonskammer
  • Test- og pausknapp
  • Opp til ett års batteritid - kan variere med innstillinger, driftsmiljø og bruk
  • Overvåk og administrer ditt smarte hjemmesystem med den gratis mobilappen «Housegard Note» for Android- og iOS (krever hubb GW124NX, art.nr 621033)
  • Testet og godkjent: CE, BS5446-2:2003, RED
  • BS5446-2:2003
  • Radio Equipment Directive (2014/53/EU)

Leveringsomfang

  • 1 stk. batteri
Tekniske data: 
Temperaturområde+4 °C til +38 °C
Sendingsfrekvens868 Mhz
DeteksjonsprinsippOptisk deteksjonskammer
DetektererVarme
PausefunksjonJa
TestfunksjonJa
Alarmsignal85 dB / 3 meter
StrømkildeBatteri
Batteritype1,5 V AA/LR6 x 2
Batteriets levetidOpp til 1 år
SeriekoblingsbarJa
Maks. antall i system50 stk.
GodkjenningerCE, RED

Spesifikasjoner

Serie Houseguard Note

EAN 7320896210288

Anbefalt