Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Ifö Electric Cairo MArt.nr: 3024586

Ifö Electric
Takarmatur
13 W, IP44, rett
Beskrivelse
Art.nr: 3024586
Cairo Medium LED, en større variant i Ifö Electrics Aton-serien, utstyrt med LED-modul. Armaturen har keramisk sokkel med matt opal kuppel.
Prisjakt
2780.00 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Svart
Sendes i løpet av 5-6 dager
Beskrivelse
Art.nr: 3024586
Cairo Medium LED, en større variant i Ifö Electrics Aton-serien, utstyrt med LED-modul. Armaturen har keramisk sokkel med matt opal kuppel.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Cairo Medium LED, en større variant i Ifö Electrics Aton-serien, utstyrt med LED-modul. Armaturen har keramisk sokkel med matt opal kuppel. Cairo Medium er egnet for montering både på vegg og i tak, så vel innen- som utendørs.

Silikontetning mellom glass og sokkel. To Ø 6 mm hull for montering, CC-mål 133 mm, alternativt to skjulte hull Ø 5 mm, for CC-mål 70 mm. Enkabelgjennomføring i bunnen med uttak for to nettkabler. Koblingssplinter på LED-modul for maks. 2 x 2,5 mm2. Overkobling er mulig. Bunngjennomføring og tre brytevegger. Pirkesikring og beskyttelse mot rennende vann fra alle vinkler.

Installasjon

Før strømkabelen gjennom kabelgjennomføringen i bunnen. Fest armaturen på vegg eller i tak med egnede skruer, påse at pil og teksten UP i bunnen av sokkelen peker oppover ved veggmontering. Før kablene opp gjennom åpningen ved siden av koblingssplinten på LED-modulen og skru deretter fast LED-modulen med de to medfølgende skruene. Koble lederne til koblingsplinten. Skru deretter på kuppelen ved å skru den medurs. Påse at pakningen mellom glass og sokkel sitter på plass

Spesifikasjoner

EAN 7312907306165

Anbefalt